9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 24 912
  • 405
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да. Ще я попитам за подробности и ще ти пиша.

# 46
Моята е много щастлива, че има младежко червен кръст и ще се запише. Даже смята да предложи да си направят и отбор по първа помощ.
Това звучи много интересно,  не знаех, ще го питам и аз довечера.

# 47
  • София
Благодаря на всички за отговорите! Simple Smile

# 48
А имате ли представа тази година как стоят нещата със стипендиите? Дали е актуален срока  за подаване на заявлението, който е посочен в правилника на училището? Там пише до 30 септември.

# 49
Аз се чудя правилно ли е разбрала дъщеря ми - класната им казала, че за първия час по физическо (който за тях е утре) не трябва да носят екип, защото ще бъде само инструктаж. Притеснява ме, че заради различните почивни дни и програмата им чак утре ще е първия час, а доста време е минало и може и да не е баш така за без екипи. Имаха ли вече вашите осмокласници?
Бърди,  утре имат и физическо, и спортни дейности...в такъв случай не знам дали няма да е по-добре да сложат по един анцунг и едни гуменки за всеки случай в раницата.
Mechopooh,  доколкото знам е до 30.09., да.

# 50
Благодаря, Елена Ив. А тези заявления на класната ли се дават?

# 51
Благодаря, Елена Ив. А тези заявления на класната ли се дават?
Нашите ги взе класната,  да.

# 52
  • София
Те тези спортни дейности мисля, че са тези извънкласни занимания, за които ще се записват по-нататък. Аз поне така разбрах от родителската среща, че в петък след 12:30 ще са избираемите занимания (специално за рисуването понеже пита някой).

# 53
А имате ли представа тази година как стоят нещата със стипендиите? Дали е актуален срока  за подаване на заявлението, който е посочен в правилника на училището? Там пише до 30 септември.

Това за стипендии за успех ли е?

# 54

Това за стипендии за успех ли е?

Да

# 55
За всички стипендии важи. Заявлението е на сайта и там се отбелязва за коя/кои стипендии се кандидатства и какви документи се прилагат.

# 56
От къде сваляте Заявлението за стипендия. Влизам в сайт, документи Приложение 1, Заявление-декларация за постигнати образователни резултати, но дава грешка. Това ли е документа или друг, и от къде го свалихте? Може ли някой да го предостави? Друг документ нужен ли е за стипендия по успех?

# 57
От къде сваляте Заявлението за стипендия. Влизам в сайт, документи Приложение 1, Заявление-декларация за постигнати образователни резултати, но дава грешка. Това ли е документа или друг, и от къде го свалихте? Може ли някой да го предостави? Друг документ нужен ли е за стипендия по успех?
Влезте от ПОЛЕЗНО-ДОКУМЕНТИ-СТИПЕНДИИ. От там се отваря.

# 58
Как разбирате за всичките курсове по интереси, има ли някъде качена информация?

# 59
Водещите клуб минават по класовете, презентират клуба и раздават заявления на желаещите.

Общи условия

Активация на акаунт