9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 27 298
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
Успешна и щастлива да е учебната година на всички!

Да ви подсетя, вие може и да си знаете де, но им искат декларации от родител за утре. Току-що бях известена аз и то от приятелки. Пак добре, че "навреме" стават нещата при нас 😀

# 31
Успешна и щастлива да е учебната година на всички!

Да ви подсетя, вие може и да си знаете де, но им искат декларации от родител за утре. Току-що бях известена аз и то от приятелки. Пак добре, че "навреме" стават нещата при нас 😀
Дикси, за осмокласниците ли са тези декларации? За какво става въпрос?

# 32
За всички, които ще излизат с класния извън училище днес. Нещо свободен стил писа класната.
Аз ..., родител на ... от ... клас декларирам, че съм съгласен/съгласна дъщеря/сина ми да посети .... на 17.09.2024г.
Подпис

# 33
  • София
Нашите най-вероятно няма да излизат никъде, защото класната ни писа снощи за организацията на днешния ден и щеше да напише, ако иска декларация. Мисля, че ще си стоят в стаята за час и нещо.

# 34
Момичета,  на родителската среща споменаха за клуб по интереси по музика в сряда и петък и по изобразително изкуство.  Има ли други за 8 клас?

# 35
Латински и фотография вероятно. Ученически съвет, но то не е баш клуб. Има и отбори по волейбол.

# 36
Латински и фотография вероятно. Ученически съвет, но то не е баш клуб. Има и отбори по волейбол.
Благодаря, Мария 007!
За ученическия съвет избраха вече,  а вчера са им казали за клуба по музика.  Наборът си взел заявление и искал да се записва. Но ако се запише,  а по-късно им предложат още, може да хареса повече друг и ми се иска да знае за всички клубове и да прецени тогава.

# 37
Няма никакъв проблем да се запише на повече клубове, както няма проблем и да се откаже ако не е неговото. За всеки клуб се попълва отделно заявление. Ако не се съберат достатъчно желаещи, не се сформира клуб.
За ус вярно, че в 8 клас избираха. В 9ти отиде директно при психоложката и каза, че иска да е част от ус и си я взеха. По-дейни са в 11 и 12 клас, дотогава помагат при базарите.

# 38
  • София
Аз се чудя правилно ли е разбрала дъщеря ми - класната им казала, че за първия час по физическо (който за тях е утре) не трябва да носят екип, защото ще бъде само инструктаж. Притеснява ме, че заради различните почивни дни и програмата им чак утре ще е първия час, а доста време е минало и може и да не е баш така за без екипи. Имаха ли вече вашите осмокласници?

# 39
Аз се чудя правилно ли е разбрала дъщеря ми - класната им казала, че за първия час по физическо (който за тях е утре) не трябва да носят екип, защото ще бъде само инструктаж. Притеснява ме, че заради различните почивни дни и програмата им чак утре ще е първия час, а доста време е минало и може и да не е баш така за без екипи. Имаха ли вече вашите осмокласници?

Да моете дете е в 8Б и миналия петък имаха за пръв път фвс и си бяха в стаята.Имаха само инструктаж.Така че споко:)))

# 40
Да, миналата седмица имаха ФВС и процедираха точно така. Без екип, само разговор на пейките.

# 41
  • София
Да, по ФВС са ги развеждали да видят салона, съблекалните, обяснявали са им за нормативи, за изисквания за облеклото и разни др.

Елена Ив, освен хора, за който вчера са им казали, има фотография, рисуване, спортове, но за тях господина по ФВС каза да се записват само ако са добри и са го тренирали.
За фотографията не знаем още нищо, тя едната девойка иска много да ходи на него. Иначе бяха на едно от заниманията по музика и сега още размишляват дали да се запишат.
По-скоро на едната й е харесало, другата каза, че не е нейното.
Ако преди години в моето училище имаше хор, щях да съм първата, която да се запише, обаче...уви. Всеки с интересите си.

# 42
Да, по ФВС са ги развеждали да видят салона, съблекалните, обяснявали са им за нормативи, за изисквания за облеклото и разни др.

Елена Ив, освен хора, за който вчера са им казали, има фотография, рисуване, спортове, но за тях господина по ФВС каза да се записват само ако са добри и са го тренирали.
За фотографията не знаем още нищо, тя едната девойка иска много да ходи на него. Иначе бяха на едно от заниманията по музика и сега още размишляват дали да се запишат.
По-скоро на едната й е харесало, другата каза, че не е нейното.
Ако преди години в моето училище имаше хор, щях да съм първата, която да се запише, обаче...уви. Всеки с интересите си.
Моят син пее горе-долу, но не напълно вярно,  затова му се зачудих на ентусиазма 😆. Но пък им били казали, че дори и да не пеят, пак може да се запишат, имало и пиано, той преди време свиреше на пиано, но се отказа. Фотографията ми се струва доста интересна, но те да си решават, големи са вече.

# 43
  • София
Моята е много щастлива, че има младежко червен кръст и ще се запише. Даже смята да предложи да си направят и отбор по първа помощ.

# 44
  • София
Ети, от училището ли го организират червения кръст?

Общи условия

Активация на акаунт