Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 3

• 1 064
  • 22
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема за парочистачките!

Старите теми:
Скрит текст:

# 1
  • Враца
Взех си перо за прозорци, а навън застудя и не смея да го пробвам , за да не счупи "джама", поради голямата температурна разлика..

# 2
Недей по- добре.

# 3
Здравейте, спрях се на парочистачка KARCHER SC 4 EasyFix след прочетените мнения. Някаква разлика има ли между предишния жълт модел и този сега, който намирам само в бяло? Доста приставки има включени, но има ли и други, които ви влизат в употреба и сте купували допълнително? Както и се чудя колко още кърпи да добавя за накрайници. Често ще ми се налага да я пускат из къщата в близките месеци след ремонти и не знам с колко кърпи да се заредя още сега.

# 4
Брей гледам че има Парен екстрактор Керхер Karcher SV 7. Какво ли прави това нешо повече 😂Да ви кажа сега след няколко минали години с този апарат , доста време седеше в гаража и при големи почиствания го ползвах , сега го държа вкъщи и по- често го използвам. Неудобен е за съхранение, ламината се притеснявам вече да го почиствам с него на максимална степен, на по ниските степени мъжът ме подиграва че съм го чистила все едно с влажен парцал и само праха съм махала. Според него нещо нее наред с градусите. Имаме робот за пода , рядко ползвам прахосмукачката поради причината за съхранението. Следователно като минавам с парочистачката трябва мн добре да е минато с прахосмукачка иначе тр да се събират разни прашинки отделно след него с кърпа… супер неудобно… но това е така с която и марка парочистачки да се минава. Също така сега минавам мн често пода с него да е чисто за детето и въпреки това по лъскави плочки остава следи, трябва да минавам поне с двете кърпи за пода … за прозорци е идеален, от вътрешната страна , от външната с робот единствено може при нас. За фурни , перални и др места също го използвам,  но е неудобно ако ислаш само за едно нещо да го пуснеш. За комплексно почистване наведнъж по  си заслужава да го вадиш, пълниш, загряваш. Но си трябва по няколко кърпи и четки да има човек. За банята го ползвам мн, имаме големи лъскави плочки до тавана с и него мн бързо се почистват. За съжаление фугите в банята не се почистват така добре , както очаквах на 100 %. И фурната без малко обезмаслител също няма как да се разминете . Понякога на максимална степен на пара ми пуска повече вода, или пък ми се е случвало като го пусна да не тръгне пара през дюзата, тогава съм изпускала парата от клапана и съм изливала водата от там. След това се оправя.  Надявам се съм била полезна с моите наблюдения.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 21:05 от Aniro

# 5
Aniro, моите наблюдения са сходни с твоите. Парочистачката се оказа най-глупавата ми покупка. Ползвах я два-три пъти и определено не е моят уред. Сто пъти съм почистила докато го сглобя, чакам да загрее и т.н. И не чисти толкова добре, колкото го хвалят. С Керхер SC2 съм, пуснах я за продажба. Може пък на някой да му влезе в употреба.

# 6
Здравейте ,имам парочистачка Силвъркрез от Лидл.Няколко пъти ходих да търся,но не видях да се продават отделно подложки за нея.Виждали ли сте някъде?

# 7
От Кауфланд съм си купувала подложки за многократна употреба. Малко широки са и отстрани се припъхват, а не се лепят към основата като оригиналните. Но им слагам текситлни ластици да ги държат и пак става.

# 8
Aniro, моите наблюдения са сходни с твоите. Парочистачката се оказа най-глупавата ми покупка. Ползвах я два-три пъти и определено не е моят уред. Сто пъти съм почистила докато го сглобя, чакам да загрее и т.н. И не чисти толкова добре, колкото го хвалят. С Керхер SC2 съм, пуснах я за продажба. Може пък на някой да му влезе в употреба.
Моля на лично, повече информация, ако все още продавате парочистачката!

# 9
Здравейте,
и аз се чудя между SC 4 EasyFix и SC 4 Deluxe. Чета доста противоречиви мнения за EasyFix. Делукса на тази серия дали е по-добър вариант или направо към по-висок клас да се ориентирам?

# 10
OWIM имат сайт, в който предлагат различни аксесоари. Не знам кой модел имате, моята е SDM 1500 D3, ето Ви линк:

https://store.optimex-services.de/1X-Tkan-ot-fibr::806.html

Иначе в тубата има видеа, в които мернах, че на Vileda са същият размер.

https://www.zigifly.com/
А това е другият сервиз на ЛИДЛ, но в България - те също предлагат резервни части за доста ел. уреди.

В Тему също има:

https://share.temu.com/PDgCFj9ahLA

Здравейте ,имам парочистачка Силвъркрез от Лидл.Няколко пъти ходих да търся,но не видях да се продават отделно подложки за нея.Виждали ли сте някъде?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:38 от jonage

# 11
  • През девет планини в десета...
Ей навихте ме и мен за парочистачка 😀. Избрах си Karcher SC 2 EasyFix. Въпроса ми е от кой сайт да поръчам, сериозни хора да са, с гаранционна карта, сервиз и т.н. Благодаря

# 12
Ей навихте ме и мен за парочистачка 😀. Избрах си Karcher SC 2 EasyFix. Въпроса ми е от кой сайт да поръчам, сериозни хора да са, с гаранционна карта, сервиз и т.н. Благодаря
От сайта на Керхер.

# 13
  • През девет планини в десета...
От сайта на Керхер.
кой точно е сайта, че има няколко подобни, много се извинявам, но да не объркам.

# 14
Аз взех SC4 deluxe oт Вимакс,цената там беше най-изгодна.Два пъти вече я пускам,но все още не мога да кажа колко съм доволна. Взех я основно за почистване на гранитогрес,изключително калпав-сатен,попиващ,през годините са се образували петна от разни препарати,които съм ползвала,не са мазнини и мръсотия,препарати са-алкални,киселинни...
От първото ползване не се изчисти нищо,но аз и не очаквам да има резултат от раз.
Коя приставка е най-удачно да ползвам?Има ли някой,който да се е справил с подобен проблем?

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:00 от bgroza

Общи условия

Активация на акаунт