Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 3

• 7 530
  • 117
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Не виждам как нещо което не е над повърхностния слой, а е попило навътре в твърда повърхност би могло да бъде извадено. Това не е текстил да го изперете. По скоро ги приемете тези петна като част от интериора, докато не дойде време за ремонт.

# 16
  • Варна
Здравете!

Видях няколко теми за парочистачка, но всички са заключени и не мога да си задам въпроса.

Та питането ми е видях няколко модела парочистачка на Ронсон, но коя да избера и да съм доволна.
До сега ползвах от Кауфланд една, колкото да видя ще ми хареса ли, но се счупи понеже е 2 в едно( то никога тази комбинация не е рентабилна, но за парите и си струва)- малка и голяма, та ръкохватката и се счупи и сега трябва да залягам за да ползвам само малката.
Доволна съм от факта, че почиствайки с пара изсъхва за минути, а като ползвам моповете трябва да чакам 10-15 мин., а зимата и повече.Иначе чисти добре.

Та, приемам съвет от ползвали за компактна парочистачка- марка модел.
Предварително благодаря!

# 17
Здравейте! Аз имам парочистачка Karcher SC 3 EasyFix. Присъединявам се към мнението на Like_Smoke. Стори ми се голяма хамалогия цялото чистене, пренасяне из стаите, бърсане... а и като че ли очаквах да се справи по-добре с фугите в банята … Определено не е моят уред.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 12:22 от Не се сърди, човече

# 18
Здравейте, насочих се към парочистачка Керхер SC 2 EasyFix, защото сега е на черен петък до днес. Но се чудя тази допълнителна приставка за прозорци с удължаващите тръби ли се ползва, или без? Защото на мен за външните прозорци ми трябва удължител

# 19
Здравейте, насочих се към парочистачка Керхер SC 2 EasyFix, защото сега е на черен петък до днес. Но се чудя тази допълнителна приставка за прозорци с удължаващите тръби ли се ползва, или без? Защото на мен за външните прозорци ми трябва удължител
Може и с тръбите за удължаване да се ползва. Но, ако прозореца ти е без излаз на тераса е трудно почистването.

# 20
Може и с тръбите за удължаване да се ползва. Но, ако прозореца ти е без излаз на тераса е трудно почистването.

Благодаря! При мен винаги е било трудно, чудя с с тези удължители дали ще мога да се пресегна
Иначе си мисля и за робот, но още не съм се решила

# 21
  • Бургас
Робот е чудесен вариант за недостъпни и/или големи прозорци.

Тази година първо минах всичко с парочистачка, отвътре . С телескопична пръчка и приставка  обрах мръсотията от дограмата и после пуснах робота по прозорците отвътре и отвън, Имам две големи остъклени тераси. Отвън няма начин да ги почистя ръчно.

# 22
  • Враца
къде е намалена?

# 23
Здравейте,
Искам да попитам някой който има уреда
karcher sc3 easyfix- при първо използване парата има доста неприятен аромат (на пластмаса). Маха ли се този аромат с времето?

# 24
Здравейте,
Искам да попитам някой който има уреда
karcher sc3 easyfix- при първо използване парата има доста неприятен аромат (на пластмаса). Маха ли се този аромат с времето?
Да, аз съм със същия и се чудих какво пак прецаках. След 5-6 използване, мирише на.. пара

# 25
Благодаря! Значи ще трябва да измия няколко пъти балкона с него преди да го използвам на закрито.
Купих го точно, за да не мирише на препарати, а този аромат от уреда е далеч по ужасен…

# 26
От години се чудех за парочистачка и най-после се сдобих с такава, моделът е - KARCHER KST 2, една от най-евтините.
Ползвах я вече няколко пъти и искам да споделя мнение за нещата, за които аз питах преди това:
- фугите и плочките на пода светнаха. Имам светли, релефни плочки в коридора и кухнята. Най-голямата ми грешка от ремонта. Няма лудо търкане, но и не става само с едно движение.
- тоалетната също се почисти, но няма как да не се ползва препарат тип Доместос за вътре.
- банята се изчисти добре, включително и тук-там мухъл от фугите, но си отнема време.
- ламинат - идеално.
- пробвах и прозорците, също добре се почистиха, но иска минаване със сухо или с перо.
- щорите също добре се почистиха.
- мивката в кухнята, тъмен гранексит също добре се почисти.
- плот и гръб в кухнята също добре.
Като цяло мога да кажа, че съм доволна и съжалявам, че толкова изчаквах за този уред. За супер зацапани повърхности сигурно няма да стане, но за нормално седмично почистване за едно домакинство си е супер ✌️

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 16:58 от D_e_s_i_t_o

# 27
От години се чудех за парочистачка и най-после се сдобих с такава, моделът е - KARCHER KST 2, една от най-евтините.
Ползвах я вече няколко пъти и искам да споделя мнение за нещата, за които аз питах преди това:
- фугите и плочките на пода светнаха. Имам светли, релефни плочки в коридора и кухнята. Най-голямата ми грешка от ремонта. Няма лудо търкане, но и не става само с едно движение.
- тоалетната също се почисти, но няма как да не се ползва препарат тип Доместос за вътре.
- банята се изчисти добре, включително и тук-там мухъл от фугите, но си отнема време.
- ламинат - идеално.
- пробвах и прозорците, също добре се почистиха, но иска минаване със сухо или с перо.
- щорите също добре се почистиха.
- мивката в кухнята, тъмен гранексит също добре се почисти.
- плот и гръб в кухнята също добре.
Като цяло мога да кажа, че съм доволна и съжалявам, че толкова изчаквах за този уред. За супер зацапани повърхности сигурно няма да стане, но за нормално седмично почистване за едно домакинство си е супер ✌️
Здравейте, гърба на кухнята от какъв материал е при вас, че имам парочистачка и освен за почистване на ламинат и гранитогрес на пода, друго приложение не съм и намерила?

# 28
Гърба на кухнята са плочки, но аз я пробвах за каквото се сетих, даже и едно голямо кресло с механизъм минах, ама то реално не беше и мръсно, та не знам какво очаквах 🤷‍♀️

# 29
  • Пловдив
Здравейте, мисля да си взема Karcher sc3 upright. По всички стаи сме с естествен паркет, коридорите плочки. Удачен ли е уредът за паркет?

Общи условия

Активация на акаунт