🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 212
  • 879
  •   1
Отговори
# 870
# 24 Аз пия билков/плодов чай всяка сутрин (не пия кафе).
# 25 Бях приятно изненадана, че повечето предизвикателства при мен реално са рутина. Надявам се да продължавам така и занапред.

# 871
#25 Продължавам с крачките на ден и много движение, солената закуска, пиенето на чай, дихателни практики, йога/спорт и режим на хранене съобразен със състоянието ми.
Харесвам, че се чувствам енергична и спя много добре.

# 872
#24 Със сигурност днес ще си направя билков чай.

# 873
#25 Радостта и красотата на есента.

снимката е от интернет

# 874
#24 Много обичам и често пия чай през цялата година. Любими са ми комбинации със зелен чай, джинджифил и подправки.

# 875
#25 Любимата ми мисъл е тази - „Всички наши мечти могат да бъдат осъществени, ако имаме куража да ги преследваме“.  Иначе промяната която виждам в себе си през дните от предизвикателството е че станах по- изпълнителна, не се отказах да изпълнявам предизвикателствата. Някой от тях и продължих да ги правя

# 876
#24 толкова много обичам чай, че дори 40+ градуса през лятото не са успял да ме спрат да пия. Та, да... Изпих си чая И днес 🍁

# 877
  • Телиш/Плевен
#23: Преброй крачките си днес и постави цел за утре.

Както казах и преди, не меря крачки, но специално заради това предизвикателство сутринта си изтеглих крачкомер и това е резултатът за днес:

Цел за утре - поне 17 000 крачки.

# 878
#25 Изключително щастлива се чувствам, че се включих, защото имаше неща, които не бих направила без да ми е казано. От друга страна съм още по-щастлива, че голяма част от предизвикателствата са част от ежедневието ми. Та, така... В заключение - чувствах се все по-добре с всеки изминал ден и с удоволствие ще продължа в същия ритъм💛

# 879
  • www.bg-mamma.com

🌿#Рестарт приключи, но помни – промяната не спира тук. Всеки нов ден е нова възможност да се грижим за себе си, да се движим с енергия и да избираме това, което ни носи здраве и сила. Нека заедно продължим напред – с малки стъпки и голяма грижа към себе си!

Изтегли своя есенен сертификат и запази спомена от предизвикателството!

A eто ги и късметлиите, които печелят подаръци от нашите партньори Lactoflor, Revita.bg и Dragon Superfoods.

Опаковка Kombucha FUN от Revita.bg печелят:
🌿 happy cucumber
🌿 mmm_st
🌿 Лале в дъжда
🌿 KalinkataMalinkata

Комплект с продукти от Dragon Superfoods печели:
🌿 Лещичка 💙💚

Комплект с продукти от Lactoflor печелят:
🌿 gemmahazeld
🌿 drakon4e
🌿 Илияна.Р

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 11.11.2025 г. и да посочат, че са победители в играта Рестарт. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Общи условия

Активация на акаунт