Да се оплачем... 2026

• 70 196
  • 1 355
  •   38
Отговори
# 1
  • София
Благодаря Кло.
Здраве момичета и момче, ❤️

# 2
Нека 2026 г. бъде изпълнена със сбъднати мечти и радостни моменти, които да се запомнят завинаги, нека бъде изпълнена с малки победи, големи промени и безброй моменти, които ще ни напомнят за магията на живата страст и спонтанността! Честита Нова Година със здраве, късмет и радост!

# 3
# 4

Честита 2026!
Да донесе здраве, обич, радост, успехи, пари, пътешествия, приятелства, поводи за празнуване!
Нека най- съкровеното ви желание се сбъдне!!! Аз ще ви стискам палци!
Благодаря ви, че ви има, защото ми връщате вярата, че все още има добри и сърдечни хора!

# 5
Хайде момичета, Честита Нова Година!
Бъдете щастливи и здрави, в страните ни (където живеем) да има мир!

Малкият си посрещна своята  първа Нова Година! Не се изплаши, гледа фойерверките, но при мен всички са пияни и няма кой да ни снима!

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 09:04 от Vicky_P

# 6
  • Бургас
Вики, голям сладур си имаш! Здрав да ти е!

Хайде и Марти да се отчете!

# 7
Кло, благодаря за новата тема!

Вики, много сладко детенце и каква голяма усмивка има!

Моят работен ден още не е завършил. Мислех, че ще сме до обяд днес, но не би. Пълен работен ден изкарах, след малко трябва да готвя.

# 8
  • Euskal Herria
За много години! Здраве за всички ви!

# 9
За много здрави, щастливи и спорни години!
Да сме усмихнати, радостни и смирени!

# 10
За много години, момичета и момче! Здрави, безгрижни и щастливи бъдете!

# 11
  • София
За много години, момичета и Натаниел! Живи и здрави да сте, само хубави неща в живота ви🍀🍀🍀
Малкият дивак се довлече с нас да празнуваме НГ и сега ми пуфти, че мразел кръчмарски истории😃 като отидеш на таверна, какво да очакваш - Вивалди? 😂

# 12
  • Варна
За много години! Да сте живи и здрави и вие и близките ви! Само хубави неща да ви се случват! А тук да се оплаквате, че са ви много парите и че вече сте ходили на околосветско и ви се ходи някъде другаде.
Ядохме, пихме, само аз и  само половин чаша шампанско, всичко прибрахме и сега се готвя да лягам.

# 13
  • Северозапада
Честита Нова Година! Да е изпълнена със здраве, щастие и сбъднати мечти! На всеки да се случи това, което си пожелае!

# 14
Честита 2026г.! Да бъде здрава, мирна и добра за всички! Да имате много поводи за усмивки и щастливи моменти! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт