Какво направих днес за себе си? тема 26

• 15 401
  • 349
  •   1
Отговори
# 1
Благодаря за темата, Тарти! 🤗

Точно идвах да кажа, че най- накрая се боядисах.

# 2
  • Mediterraneo
Аз се прибрах рано от работа, най- после успях да се измъкна от водовъртежа и да си изляза навреме. ММ ме посрещна със сложена маса, направи ми масаж на краката и сега гледам Капките на запис.

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 21:58 от Тарталета

# 3
Ще се боядисам днес и ще си прочета книгата

# 4
  • някъде другаде
Тарталета , благодаря за темата.
Бях на екскурзия.

# 5
Днес е ден за мен. Засега пия кафе с форума. После ще обикалям магазините с колежка.

# 6
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема!

Чуден уикенд изкарахме- в събота бяхме на фестивал- хубав парк, музика, слънце, площадки, сергийки (комплект авторски бижута за мен), хапване.
Вчера бяхме на барбекю с няколко приятелски семейства- децата играха добре, ние си говорихме, хапване, малко вино, повече слънце.
Днес ще вземам доставка на нови обувки, дано да са ми добре.

Доволна 🤗

# 7
  • Пловдив
Благодаря за темата 🪻
Страхотна неделя имах сред природата 💙
Днес една дама ми изпрати кактусчета, та ги поставих в саксия и верандата започва да става все по-приятна за гледане.
Малко по-късно ще си правя антицелулитния масаж и ексфолирането на тялото, вечерта съм на пилатес реформър.

# 8
Среща с бивша съученичка за да обсъдим организацията на среща на випуска. Добре си побъбрихме.
Купих билети за театър и ще ги подаря на брат ми. Ще го пратя да гледа комедия с неговото име. Ако не измисли с кого да иде, аз ще отида с него.
И соларни лампички купих за една арка. Дано са качествени като онези от миналото лято.

# 9
От уикенда - пътуване, среща и запознанство с прекрасни хора, много нови емоции. Купих си и размених книги.
От днес - бях на детски мюзикъл с детето и се учудих колко забавно ми беше и на мен. Никога не губете детето в себе си! Simple Smile

# 10
Прозаично - имам си нов матрак. И боядисана спалня цялата в светлосиньо, и ламинат. Поръчах си полилей. Живот и здраве, до седмица и тоалетната ще е готова. Нямам търпение да спя някоя вечер там.

# 11
Бях на фризьор. Звучи прозаично и рутинно, но съм адски щастлива, че открих страхотна фризьорка на 200 метра от вкъщи. Мъча се от години с компромисни такива.

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 20:55 от Milkweed

# 12
Преглед на гърди.

# 13
  • Mediterraneo
Бивш колега се отби да ме види на работа, изчака ме да свърша и хубаво си поприказвахме. Минава през тежък период, горкият, надявам се, че успях да го разтуша малко от грижите му.

# 14
Садих цветя в сандъчета за балкона.

Общи условия

Активация на акаунт