Да се оплачем... 2026

• 70 466
  • 1 357
  •   33
Отговори
# 30
Честита 2026 година! Не пиша често тук, но Ви чета постоянно и Ви усещам близки ❤️ Нека новата година бъде изпълнена със здраве, любов, спокойствие и сбъднати мечти! Да бъде за всички!

# 31
  • на Мелмак
Честита да новата година!
Здрави да са сме, щастливи и с много сбъднати мечти!

# 32
Честит да ни е първият ден на Новата 2026 година! Днес никави нерви, скандали и прочее! Само положителни емоции, че така да ни върви цяла година 🙏❤🙏

# 33
  • Другата България
Честита Нова година, момичета!
Здраве и благоденствие за вас и семействата ви! Hug

# 34
  • София
Честита нова година! Бъдете здрави, спокойни и щастливи!

# 35
Добро утро в първия ден на 2026! Да е усмихнато за всички!

# 36
  • ново
Честита Нова година! Да сме здрави и да си позволяваме да сме щастливи, когато сме!
Аз си обещах да съм малко по-лежерна, по-спокойна, да се радвам на всеки миг. Да не обръщам особено внимание на незначителни неща, да влагам по-малко емоции там, където нищо не зависи от мен. Ако нещо е поправимо да не се ядосвам излишно. Да се усмихвам по-често! Да си доставям удоволствията, от които имам нужда, да си почивам повече.

Денят започва със слънце, да ни е слънчево в душите през цялата година!

# 37
Добро утро, прекрасни!
Честита и добре дошла да ни е новата година! Да сме здрави всички, да сме заобиколени от любими хора! Нека всеки намери това, което му липсва и удовлетворено да завършваме всеки свой ден!
Жаки, благодаря за наричанията! Да бъдат!

Момичета мили, бъдете все така прекрасни и с такива големи сърца! Нека здравето и щастието са ваши спътници в живота!

# 38
  • Fairbanks, Alaska
За много години и от мен. Нека новата 2026 година да е по-добра от изминалата вече 2025. И, за да съм по темата-оплаквам се, че телефонът май ще излиза в пенсия и трябва да купувам нов. Батерията не иска да се зарежда, а не съм и в България. В Германия съм. Един път влязох в Медиа Маркт да видя какви телефони предлагат. Абсолютно непознати за мен марки. Мрън.

# 39
Благодаря за милите думи, Карз и Babri!
Не знам дали се бях оплакала но детенцето имаше пъпна херния.
Е, новината е че вече.я.израсна!!!
Сега, когато стане на 2 годинки, сиреч на 11 кг ще отиде на една операция (не за хернията) и се надявам на Бог, че всичко ще бъде наред, и наистина ще бъде една, а не две, тъй като тенденцията е да са две....
През изминалата година бях сравнително добре, с изключение на последните два месеца, но бях толкова заета, че нямах време и сили да се оплаквам...
Хайде дано лошото да е останало в миналите месеци!
На всички ви желая здраве и мир!
Поздрави от Пловдив 🥳

# 40

Една по-щастлива година на всички пожелавам! За мен е достатъчно, че не е високосна Joy

По банкерски ми тръгна, ей ся звънях на едната банка, че не се визуализират едни пари в приложението. От миграцията било, утре ще се натаманят. Ще видим Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 41
Да ни е честита 2026 година! Да ни донесе здраве, мир, любов и благоденствие! Едно и също пожелавам, нека се сбъдне!
Оплаквам се, че ми свършиха лайковете! Heart

# 42
Добро утро! Да се сбъднат всички пожелания и мечти през 2026 година!
Честит имен ден и на празнуващите днес! Да носят името си с гордост, а то да ги закриля от нещастие и болести!

Сурваках колегите от другите отделения с тематични наричания които не са за пред аудитория. Ние си знаем намеците и пожеланията в тях.Много забавно беше. Сега пия кафе и си релаксирам.
Весел празничен ден от мен!

# 43
  • София
ЧНГ на всички! Само да сме здрави, другото все ще го избутаме!
Аз си легнах към 22.30. Поспах малко и станах д чакам зарята с децата. Simple Smile Те ме събудоха, иначе щях да си спя. Expressionless
Честити са са имениците. Ние след малко тръгваме да обикаляме нашите именици - брст ми, свекър ми и зълва ми и да ги сурвакаме.

# 44
  • някъде другаде
Да ни е честита новата година! Нека здравето бъде сигурна опора през цялата 2026, а щастието да се усеща, както в в малките и големите неща. Нека в дома и в работата има берекет, а усилията да се възнаграждават справедливо.
Да ни се случат наричанията на Жаки.

Общи условия

Активация на акаунт