Да се оплачем... 2026

• 70 466
  • 1 357
  •   33
Отговори
# 1 350
Ан, съболезнования за баща ти, но повече съболезнования за средата, в която си израснала. Моята беше много подобна и много добре те разбирам. Отношенията ми с роднините са също подобни, то няма и как да е иначе.
Тежко е и оставя отпечатък за цял живот.

Днес при нас беше 20 градуса! През януари в Канада! Сигурна съм, че е рекордна температура, снегът почти се стопи, хората бяха навън по къси ръкави. Обикновено през януари температурите са към минус 20-30 и една година не можах да изкарам колата от гаража, защото беше затрупан със сняг до горе.
Това време нещо се побърка. Не че се оплаквам де, много е хубаво да е топло.

# 1 351
Ан, съболезнования за баща ти, но повече съболезнования за средата, в която си израснала.
Доста сме живяли при баба ми и дядо ми. Имам доста повече спомени от селският си живот отколкото от градският.
Помня първият си учебен ден в кварталното училище. Средата на 1ви клас се преместих да живея при баба ми на село. Учих там до 4ти клас и ме прибраха в София. Много пъти съм си събирала куфара и съм си тръгвала Joy

При баба ми на село ми бяха най-щастливите години. Тя ме направи човек.

Софийската ми баба също ме обичаше. Но най-вероятно не са ѝ давали да вижда внучка си. Беше си рамкирала една моя снимка от детската градина и я беше окачила в кухнята.
Предполагам, че ѝ е било мъчно.

# 1 352
Честито да е детето на  Руми! Здраво, спокойно и с късмет!

Ан, хич не ти е било лесно, но сега сте големи хора и трябва да намерите път един към друг с брат ти. Кръвта вода не става, а и вие двамата сте жертва на обстоятелствата, не сте имали конфликт.

Моята сестра ми къса нервите, но да е жива и здрава, че има ли тя проблем ми става лошо и на мен. Обаждам и се, че едни пари не са преведени. Тя даже не забелязала, а има координатите на човека, който трябваше да ги прати. Познайте какво направи Grinning Прати ми координати да се оправям аз. Цял живот е такава - все аз всичко да върша и все тя онеправдана. Роднините не си ги избираме

# 1 353
An, Sad
Тежка история...
Опитайте да поддържате връзка с брат ти.

Лютиче,
До кога ще работиш? Ако ти е трудно, има ли вариант за хоум офис?

# 1 354
  • някъде другаде
Честит рожден ден на детето на Руми. Желая здраве , щастие и сбъднати мечит.
Бетелгейз , съболезнования. Тъжна история. Поддържай връзка с брат си. АЗ не мога да си представя ден без да се чуя със сестра ми. Тя е била до мен в най-трудните и най-хубавите моменти.

# 1 355
Весел празник да си спретне детето на Руми!
Пагане няма нищо по-хубаво от ядящо всичко дете, без алергии и други стомашни проблеми. Моето момче в гимназията предпочиташе да отиде в една гостилница и да яде пълнени чушки или кебап вместо банички и хамбургери. И сега като студент все от студентския стол си взема или в ресторант с  обедно меню се храни. А е слаб, слаб и висок.
Бетелгейз съчувствам за преживяното! Времето назад не можеш да върнеш, но поддържай връзка с брат си. Ние с моя много се подкрепяме, нищо че понякога ме изнервя, но и ми помага.

Пак се кукнах рано, а довечера вече съм на работа. Едва ли ще легна по обяд, но ще се опитам. Днес е по-точно и дано не се сбъднат прогнозите за нови застудяване.

# 1 356
Поредица от рожденици.
Честито да е детето на Паганне! Живо, здраво и щастливо!

Имах ангажимент сутринта, но се обадих да отменя. Спала съм 4 часа, не съм в състояние да правя каквото и да е.
Оставих малкия вкъщи, паднала му превръзката през нощта и пак потече кръв. Най-добре да е пред очите ми.
ММ е след нощна, та ще спи цял ден.
Щерката е от 11 та и тя ще спи.
Котаракът се прибра от нощното бродене и спи сега, та смятам да го последвам Simple Smile

# 1 357
Ан, трудно ти е било. Дано намерите с брат си път един към друг.

Мерси, момичета. Да ни е здрава и щастлива 🍀 И аз, като Тарти трудно открих снимка, от по предното лято ☺️

Скрит текст:

Чакам ги и двете студентки довечера. Ще празнуваме.

Общи условия

Активация на акаунт