Да се оплачем... 2026

• 70 466
  • 1 357
  •   33
Отговори
# 15
Честита Нова година! Да сте живи и здрави! И темата да се пълни само с незначителни оплаквания!

# 16
Честита нова година! Нека 2026 ни донесе здраве, щастие и по-малко поводи за оплакване! Не забравяйте да си изядете парчето баничка, за да ви се сбъдне късметът. 🍀

# 17
За много години! Здраве и късмет за всички!

# 18
Честита нова година, момичета и момче!!!
От сърце желая здраве за вас и близките ви, успехи, благоденствие и който за каквото бленува да го получи Heart Нека оплакванията ни са незначителни и да имаме хубави и щастливи дни през 2026-та година.
Благодаря ви, че ви има Heart Без да ви познавам ви обичам като мои приятели Heart От вас съм получила повече сила, подкрепа и добри думи, отколкото от "приятелите" ни, с които делихме всеки празник. Давате ми надежда, че все още има добри хора около нас. Прегръдки за всички и най-най-добри мисли!!! Hug

Аз посрещам Новата година с надежда и страх, но си пожелавам една по-спокойна 2026-та година. Знам, че няма да е лесна, всяка следваща е все по-трудна, пожелавам си здраве и сили да мога да премина през нея. Пожелавам си и се моля при мъжът ми нещата да са в застой поне така и да е здрав. Пожелавам си синът ми да е здрав и много щастлив, късметът да е с него и да се справи с лекота на държавния изпит както на всички изпити досега, да запише с увереност магистратурата, която иска Heart Пожелавам си да сме живи и здрави, поне малко по-щастливи, защото ни се случват и хубави неща, но заради голямата ни грижа не можем да ги отчетем и да им се зарадваме с отворено сърце. Heart Hands Pray

Да бъде!!!

# 19
С пожелание за здраве, щастие, сбъднати мечти!

Коте, дано!
Барби,да,  това къдраво е изтърсакът. Вчера сестрата на ММ го среса Simple Smile

# 20
Честита нова година! Здраве, здраве и пак здраве за всички вас и около вас!

Дунавче много пораснал малчо. Аз реших, че е средният първоначално.

# 21
За много години момичета и Натаел!🎄❄️💫
Здраве, любов и сбъднати мечти да имате през 2026-та!🍀❤️🍀

# 22
Донау, и аз помислих, че е средния, а той Малчо много е пораснал и има страхотни къдрици. 👌

# 23
Честита Нова година!
Живи и здрави!

Аз много влюбена ,дано да устискаме този път Hug

# 24
Легнала съм си, чета си разни работи и ми се яде сушено филе, та няма да мога да заспя. Срамота!!! 🙈

# 25
Ох, средният не расте завалията.  Това същото яке го носеше на 8, а малкият го носи на 6.

Моите желания за 2026 си ги пазя вътре в мен, то е ясно, че са свързани с децата. Психоложката ме пита какво си пожелавам за мен, и аз пак “децата ми да са добре” Blush

# 26
  • Ланкър, планините Овнерог
Честита чисто нова 2026! Дано има много здраве и 0 ядове! За всички.
Тук съм. Благодаря, че ме мислите.
Децата са някъде си да празнуват (Вите, голямото е по вашия край), а ние като едни пенсии - в къщи. Но, като се замисля, май и не ми се ходи никъде.

# 27
Весела Нова Година и от студена Канада. Попито е с нова прическа, а лосовете ни припаднаха от студ!

# 28
  • София
До 3 часа в таверната, ей сега си тръгнахме. Страхотно си изкарахме със страхотни приятели. Като този комшия си пожелавам да съм като се пенсионирам. 😃
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 09:45 от yovanka

# 29
За много години !!
Да сте живи здрави и много щастливи!!
Сега се прибрах от Албуфера ,невероятно шоу с дронове  на брега на океана ! 13 градуса е тук.Очарована съм от португалците толкова много хора и толкова спокойно.Никой ни те бута ръчка! Респект и на полицаите

Общи условия

Активация на акаунт