🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 52 565
  • 879
  •   1
Отговори
# 855
#24 Чайовете, не са ми слина страна. Опитвах, години наред опитвах, но не се получава. Ще пия вода.

# 856
#24- Всяка вечер преди лягане пия чаша зелен чай.

# 857
#24 Билково чайче, на терасата след работния ден.

# 858
#24 - всеки ден се старая да пия поне една чаша билков чай, обикновено от лайка.

# 859
  • някъде другаде
Аз също всеки ден пия билков чай.
Всеки ден крачките са ми над 10000.

# 860
#24 Обожавам чайове. В момента най-често пия шипков.

# 861
#24 рядко пия чай, но днес ми е отпаднало и ще се освежа с чаша чай и домашен мед

# 862
Поя удоволствие билкови чайове. Сега есента и зимата са задължителни. През деня ободряващи, а вечер успокояващи

# 863
#24 Не пия чайове, макар че имам, и то хубави. Сега си запарих зелен чай, дано пък да ми потръгне по-нататък!

# 864
  • www.bg-mamma.com
#25: Днес отбелязваме финалния ден от нашето пътешествие към по-здравословен и осъзнат живот. Това е момент за равносметка и вдъхновение. Сподели с всички своя „есенен рестарт“ – снимка, вдъхновяваща мисъл, промяна, която забелязваш в себе си, или план за продължение.

Очаквай утре да обявим победителите, които ще получат подарък от нашите партньори, както и сертификат за участие за всички, включили се в това пътешествие.

Благодарим ви за мотивацията, постоянството и доброто настроение, които споделяхте през тези дни!🌿

# 865
#24: Изпий чаша зелен или билков чай следобед – ще те отпусне и ще зареди тялото ти с антиоксиданти - от две седмици следобедното кафе го замених с чай - лайка, шипка или липов. Днес беше липов чай.

# 866
  • Варна
#25 Промяната, която забелязвам в себе си е, че поне засега съм спокойна и адекватна по отношение на бъдещото раждане и появата на новия член на семейството. Надявам се и занапред да съм що годе себе си и спокойна.

# 867
#25. Надявам се да продължа по същият начин. Да се старая да съм по-спокойна, да отделям време за себе си, да се движа и да се храня правилно!
Рестарта ме накара да се замисля, за много вредни навици и как ми вредят.

# 868
#25: Днес отбелязваме финалния ден от нашето пътешествие към по-здравословен и осъзнат живот. Това е момент за равносметка и вдъхновение. Сподели с всички своя „есенен рестарт“ – снимка, вдъхновяваща мисъл, промяна, която забелязваш в себе си, или план за продължение.
Много ми беше приятна темата,с удоволствие я прочетох и чаках всяко едно предизвикателсто.Дано има още такива положителни и полезни теми и за в бъдеще.
Промяната,която забелязвам в себе си е че имам повече свободно време за важните неща в живота ми,по голяма лекота благодарение на полезните храни,с които се храня,енергия за всички предизвикателства свързани с логистиката и жонглирането покрай моя трениращ второкласник и малкото ми диваче,което открива света 🤗.

# 869
#24 Много обичам чай от лайка, с малко лимон и щипка захар.
#25 Благодаря за страхотните съвети, мотивирах да обръщам повече внимание и на себе си и да си открадвам малко моменти. Със сигурност ще продължа да спазвам някои от тях. Ще продължа и със собствени идеи, като продължа да търся полезното и приятното.

Общи условия

Активация на акаунт