🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 293
  • 879
  •   1
Отговори
# 840
23. Вчера бяха около 5000, днес ще ходя на танци и че са повече.

# 841
#23- Имам фитнес гривна и дневната ми цел е 15000 крачки, всеки ден ги правя като стигам и до 18000-20000. Вчера 17869, а днес ще се радвам и на 10000 в този дъжд, но ще се постарая да ги направя.

# 842
  • София
#23 Вчера бяха 12 000, надявам се и днес толкова. Поставила съм си за цел ходене от минимум час и половина.

# 843
  • София
#23 Гледам да са минимум 10 000 на ден

# 844
  • www.bg-mamma.com
#24: Изпий чаша зелен или билков чай следобед – ще те отпусне и ще зареди тялото ти с антиоксиданти.

Следобедната чаша зелен или билков чай е малък, но ефективен ритуал за почивка и презареждане. Зеленият чай съдържа естествени антиоксиданти, които подпомагат детоксикацията, стимулират концентрацията и поддържат метаболизма ни активен. Освен това в него има умерено количество кофеин, който дава лек прилив на енергия, без да натоварва организма.

Билковите чайове (като лайка, мента, фенел, маточина или ройбос) нямат кофеин и действат успокояващо. Те спомагат за намаляване на стреса, подобряват храносмилането и създават усещане за вътрешен комфорт.
Използвай този момент като кратка пауза за релакс – изпий чая си бавно, отдели време за себе си и усети как малките ритуали през деня носят голяма промяна в енергията и настроението.

# 845
  • София
#24 Много обичам билкови чайове. Наскоро си купих един наречен "Шепотът на гората" и си го пийвам честичко, докато работя.

# 846
#24 Имам японски зелен чай у дома, но днес предпочетох прясна мащерка от двора - става супер чай и е идеален против настинка.

# 847
  • София
#24 Пийвам с удоволствие зелен, черен и билкови чайове. А сега есента и зимата са задължителни. През деня ободряващи, а вечер успокояващи.Purple Heart

# 848
#24 Често пия чай. По-често билков отколкото зелен, но харесвам и двата вида.

# 849
#1 Рестарт2025 - Малката ми цел е да започна да правя леки упражнения, а голямата ми е да сваля 5 килограма, за да се чувствам добре вече

# 850
#24: Изпий чаша зелен или билков чай следобед – ще те отпусне и ще зареди тялото ти с антиоксиданти.
Следобедната чаша зелен или билков чай е малък, но ефективен ритуал за почивка и презареждане. Зеленият чай съдържа естествени антиоксиданти, които подпомагат детоксикацията, стимулират концентрацията и поддържат метаболизма ни активен. Освен това в него има умерено количество кофеин, който дава лек прилив на енергия, без да натоварва организма.
Билковите чайове (като лайка, мента, фенел, маточина или ройбос) нямат кофеин и действат успокояващо. Те спомагат за намаляване на стреса, подобряват храносмилането и създават усещане за вътрешен комфорт.
Използвай този момент като кратка пауза за релакс – изпий чая си бавно, отдели време за себе си и усети как малките ритуали през деня носят голяма промяна в енергията и настроението.

Ах как хубаво нацелвате предизвикателствата всеки ден! Simple Smile
Още от както навън температурата падна под 22 градуса през септември, пия чай всекидневно. Днес следобед ще се насладя на любимия си ментов вкус! Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:53 от gemmahazeld

# 851
Каната с любимият ми билков чай е задължителна на бюрото ми от есента до пролетта 🥰.

# 852
  • Варна
#24 Със сигурност днес ще си направя липов чай.

# 853
Цел #24 Есента и зимата много обичам да пия чай.Почти всеки ден следобед пия различни видове,като зелен чай,билков чай,обожавам и плодови чайчета от малина,ябълка и канела,джинжифинов чай,отскоро открих смесен чай от портокал и мандарина,който ми стана любим.Уверих се отдавна в ползите от една следобедна чаша топъл чай,колко може да бъде полезно за организма и здравето като цяло.

# 854
  • София
Започваме деня с чаша чай с малко мед
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт