Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 9 408
  • 443
  •   1
Отговори
Всяка жена знае, че истинската красота не се крие в годините, а в начина, по който се чувства в собствената си кожа. Вдъхновени от това убеждение, Elizabeth Cosmetics създават своята философия – The Truth About Beauty – защото вярват, че красотата не се крие зад грим или филтри, а в искрената, естествена грижа, която дарява увереност и сияние.

Българска наука, вдъхновена от природата

Зад името Elizabeth Cosmetics стои Елизабет Паскалева – основателка, инженер еколог и технолог по мазнини, етерични масла, парфюмерия и козметика. Личният ѝ опит в борбата с акнеичната кожа я подтиква да превърне знанията си в мисия – да създава високоефективна българска козметика, в която природата и науката действат в пълна хармония.

Всяка формула на Elizabeth Cosmetics е внимателно разработена във фирмената лаборатория на марката, изцяло базирана в България. Продуктите са без парабени и оцветители, създадени с мисъл за кожата и околната среда, като не се тестват върху животни. Марката използва само висококачествени съставки от доказани европейски доставчици – същите, на които се доверяват и световноизвестни козметични компании.

Anti-Age серията – хармония между колаген и еластин

С възрастта кожата постепенно губи своята плътност, блясък и еластичност. За да върне младостта ѝ, Elizabeth Cosmetics създават Anti-Age серията – цялостна грижа, базирана на колаген и еластин, специално разработена за зряла кожа. Серията включва дневен крем, нощен крем, околоочен крем и серум, които действат в синергия за постигане на видими резултати още след две седмици редовна употреба.

Всеки продукт от линията работи върху три ключови направления – изглаждане на бръчки, стягане на контура и интензивна хидратация. Тази комбинация не просто подобрява вида на кожата, а ѝ връща усещането за жизненост и енергия.

Серумът – сърцето на Anti-Age грижата

В центъра на серията стои Anti-Age серумът за лице – концентрирана формула, която съчетава силата на природата и научния подход към подмладяването.

Серумът съдържа колаген и еластин, които възстановяват структурата на кожата и ѝ придават еластичност и гладкост. Добавената хиалуронова киселина хидратира в дълбочина, докато пантенол и уреа стимулират клетъчната регенерация и поддържат защитната бариера. Екстрактите от водорасли и алое вера успокояват и подхранват, а ниацинамидът озарява и изравнява тена. Текстурата е лека, копринена и бързо попиваща, подходяща за ежедневна употреба и като основа под грим.

Резултатът? Кожата е видимо по-гладка, с намалени фини и дълбоки бръчки, повишена еластичност и сияен тон. Серумът придава лифтинг ефект, заздравява капилярите и осигурява усещане за комфорт и свежест през целия ден.

Красота без възраст

Anti-Age серията на Elizabeth Cosmetics е покана към всяка жена да се погледне в огледалото и да открие своята естествена красота – такава, каквато е. Вдъхновена от науката, създадена с любов и обгърната от силата на българската природа, тя доказва, че времето може да бъде наш съюзник, когато се грижим за себе си с внимание и грижа.

Истинската красота не се измерва във възраст, а в начина, по който се грижим за себе си.

Включете се в играта!

Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

На 29 октомври ще изтеглим 10 късметлийки, които ще получат Анти-ейдж серум за лице с колаген и еластин с ангажимент за тест и ревю.

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 09:50 от Жaклин

# 1
Здравейте,
до избора на подходящи продукти за кожата достигам след запознаване с цялата информация, която успявам да намеря за конкретен продукт, както и допълвам впечатленията си с отзиви на други потребители.
В голяма част от случаите изборът ми се оказва правилен!
Разбира се при условие, че е налична пълна информация от производителя.

# 2
Чрез препоръки основно, понякога с информация от интернет или реклами.

# 3
  • София
Здравейте, постоянно изпробвам нови марки и продукти след препоръка на мои познати или ако видя реклама някъде. Разбира се всичко е съобразено с моята кожа и съставките в продукта. Имам много добри попадения, както и такива продукти, които изобщо не са си заслужавали.

# 4
  • София
Чрез проба-грешка смятам, че е най-възможно да се стигне до правилния продукт за всеки конкретен човек.

# 5
  • Варна
  Търся инфо предимно от НЕТ-а, чета отзиви , обмислям и така. Проба, понякога грешка, но не изхвърлям, за ръце, за нозе, все за някъде ползвам.

# 6
  • Велико Търново
Вземам си нещо което ми е препоръчано от човек на който имам доверие, или нещо което ми е направило добро впечатление с рекламата си

# 7
При избор на продукти за грижа за лице се доверявам основно на препоръки, на козметичката, на приятелки. Чета и информацията относно продукта в интернет, отзивите на потребителите.

# 8
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

Обикновено първо чрез препоръки, но след това за съжаление е малко проба-грешка , защото не винаги това, което е препоръчано работи за мен.

# 9
На първо място гледам състава, след това проверявам за мнения в интернет и накрая го изпробвам. Понякога удрям та камък, но в повечето случаи е успешен опита.

# 10
Информирам се от различни места- темите в бг-мама, лични впечатления на познати, снаха ми, която живее в чужбина, приятелки на дъщеря ми. Винаги чета съставките и ги проверявам в нета дали наистина са подходящи за моите нужди.

# 11
  • на последния етаж
Обиковено чрез препоръки и информация от интернет.

# 12
  • оттам, откъдето започва България
Обикновено чрез препоръки и след дълъг път на проби и грешки намирам продуктите, които наистина ми пасват.

Много добре звучи обещанието на Anti-Age серията – постигане на видими резултати още след две седмици редовна употреба и за изглаждане на бръчките, стягане на контура и интензивна хидратация. Open Mouth

# 13
  • Пловдив
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки? - понякога се доверявам на препоръки, но както знаем няма универсални продукти. Подходящи за едни, не са такива за други. Следя тенденциите, но трябва и лична проба, която може да се окаже и грешка.

# 14
Чрез проба-грешка след препоръка от човек с подобен вид кожа или проблем.

Общи условия

Активация на акаунт