Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 9 429
  • 443
  •   1
Отговори
# 45
С препоръка от козметик дерматолог. И започвам с проба грешка до няколко дни. Ако не ми пасне на кожата, сменям продукта/козметиката.

# 46
  • София
Винаги купувам продукти след препоръка от дерматоложката ми и тестер. Не купувам скъпи продукти, които не предлагат тестери вече, след като се разделих с не малко пари.

# 47
  • София - Бургас
Информация търся и намирам първо от производителя - състав. След което ако продукта подхожда на типа ми кожа го закупувам.
Има успешни продукти, както понякога и неуспешни.

# 48
Интересувам се от препоръки съобразени с моята кожа, после пробвам различни продукти и намирам подходящия за мен.

# 49
  • софия
Продуктите намирам чрез личен опит и препоръки на хора със сходна кожа.

# 50
Нямам навика да чета и да се информирам много, за съжаление избирам след дълго време проби и грешки.

# 51
Правилният продукт намирам след проба-грешка при получена препоръка, четене и проучване в интернет

# 52
Чрез препоръки от близки.

# 53
  • София
Най-често се доверявам на препоръки и отзиви.

# 54
- Избирам инфлуенсъри или специалисти, които имат сходен тип кожа с моята.
- Чета съставките, а не само мненията – дори „любимият“ крем на някого може да съдържа алкохол или парфюм, който не ми понася на кожата.
- Въвеждам само един нов продукт наведнъж, за да знам как реагира кожата.
- Използвам мини версии, мостри или travel size – спестявам пари и избягвам излишни рискове.

# 55
С препоръки,с инфо от интернет,но често и с проба-грешка,като по този начин имам много добри попадения

# 56
Не търся и не приемам препоръки от хора. Кожите ни са много различни, навиците, възрастта и особеностите. Козметика избирам с проби (и много грешки).

# 57
Чета/гледам препоръки, който ми се стори подходящ го пробвам. Не винаги попадам на точните продукти, та е малко проба-грешка.

# 58
Чрез метода проба-грешка, обикновено ползвам тестери преди да поръчам даден продукт. Обикновено не се влияя от препоръки, защото на различните хора продуктите дават различен резултат.

# 59
О, определено при мен е смес от всичко! Обичам да гледам препоръки и да следя тенденции – понякога попадам на страхотни попадения така. Но честно казано, най-добрите ми открития идват след доста проби и грешки. Просто трябва да изпробвам нещо сама, за да разбера дали наистина ми пасва. Понякога се изненадвам приятно, а понякога… да кажем, че си научавам урока.

Общи условия

Активация на акаунт