Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 9 429
  • 443
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Аз също съм една от спечелилите серумът с еластин и колаген на Елизабет Козметикс. Винаги съм била малко предубедена относно българските брандове, но не мога да отрека качествата на този серум. Той е с прекрасна текстура, кожата я чувствам гладка, хидратирана, мека. Кожата ми е зряла и се засушава с годините, този серум ми се отрази прекрасно. Пристигна  добре опакован в черна луксозна кутия с много мостри на бранда. Изпробвах почти всичко от мострите и също не мога да спестя суперлативите. При всички случаи ще купя и други продукти. Нямам възможност да кача снимки, но ще агитирам приятели и познати в подкрепа на българското.

# 436
Здравейте.
И аз съм от печелившите на серума на Елизабет Козметикс. Няколко пъти се опитвах да пиша в тази тема и не успявах, излизаше ми съобщение, че темата е заключена. Сега видях горните две публикации, напълно съм съгласна с тях.
Много елегантна и красива опаковка, и цялостна и на самия флакон,  много приятен и добър продукт за мен - дискретен аромат, бързо попиващ и най - важното - още след няколко ползвания се вижда ефекта от него. Кожата ми се избистри и засия.
Благодаря много, че бях една от избраните и със сигурност скоро ще си купя цялата серия за зряла кожа.

# 437
  • София, България
Здравейте,

и аз си спечелих серума и идвам да оставя отзива си, както е редно.
Като цяло не съм абсолютно заклет фен на серумите по една единствена причина - до момента към повечето такива правих реакция и ми зачервяваха лицето.
За моя огромна изненада с този серум не е така. Нямам никаква реакция към него, а в същото време прави кожата ми много мека, в същото време се усеща онзи тъй важен за всички ни лифтинг ефект. Smile
Бих си поръчала отново като ми свърши, цената му е доста достъпна на фона на повечето серуми.
Даже бих пробвала цялата серия, тъй като наградата беше изпратена с още няколко тестерчета и дневния крем също е страхотен. Hands Clap
На този етап (не съм ползвала серума прекалено дълго време - от около 2 седмици ежедневно) бих ги препоръчала на познати.

Успех на Елизабет Паскалева вбъдеще! Hug

# 438
И аз съм от печелившите:) и от доволните
Със суха и предразположена към алергии кожа съм. Нямах никакви негативни реакции, а само позитивни. Кожата ми се освежи и избистри. Много ми харесва консистенцията, вечер си оставах само по серум, без да нанасям допълнителни продукти.
Както и другите спечелили казаха, всичко дойде красиво опаковано,  с мострички, които също доста добре ми се отразиха на кожата. Самият серум в красива луксозна опаковка, лесен за ползване и нанасяне.

# 439
И аз съм от щастливките, спечелили серума на Elizabeth 😊
Още при отварянето на кутията бях приятно изненадана от тестерите, които получих като подарък, те ми помогнаха да добия по-пълна представа за цялата гама от продукти на марката. Опаковката на самия серум е красива – стилна и изчистена, макар че дизайнът твърде много напомня за друг добре познат бранд. Серумът има много приятна текстура, нанася се лесно и попива сравнително бързо, без да оставя тежък или лепкав филм върху кожата. След около 2 седмици употреба усещам кожата си свежа и комфортна.
Радвам се, че все повече български марки са конкурентни на европейски такива и пожелавам успех на Елизабет Паскалева 🌷

# 440
  • Пловдив
Аз също бях от щастливите късметлии.
Получих серума в елегантна черна опаковка и много се изненадах и на тестерите на различните кремове.
Серумът веднага започнах да го използвам. Нанася се лесно, попива много бързо.
При мен ефектът не е толкова видим. Явно ми е по-суха кожата и няколки минути след нанасяне ми се иска да сложа крем, защото си усещам все още суха кожата.
Шишенцето е удобно, луксозно, лесно се борави с него.
Ароматът не ми допада.
Но съм очарована от кремовете в тестер опаковките, особено от нощния. Изключително хидратиращ, омекотяващ и със страхотен аромат. Blush

# 441
Здравейте, аз също бях от късметлиите в тази игра🙂 Давам отзив за серума Elizabeth Cosmetics – Anti-Age Serum with Collagen and Elastin:

Останах много приятно изненадана от този серум! Още от първото нанасяне ми направи впечатление леката му текстура, която попива бързо и не оставя лепкав филм. Усеща се истински комфорт върху кожата, а ароматът е ненатрапчив и приятен.

След около две седмици ежедневна употреба забелязах видимо по-озарен тен и по-гладка кожа. Сухите участъци около носа и челото значително намаляха, а кожата изглежда по-стегната и свежа. Харесва ми, че серумът е икономичен – само няколко капки са напълно достатъчни за цялото лице.

Опаковката също впечатлява – стилна, стабилна и удобна за дозиране. Създава усещане за луксозен продукт.

Като цяло серумът надмина очакванията ми. Подходящ е за всекидневна грижа и определено бих го закупила отново. Препоръчвам го на всички, които търсят качествен продукт с приятна формула и видим освежаващ ефект върху кожата.

# 442
Здравейте!
И аз съм от късметлийките - получих серума на Elizabeth Cosmetics и искам да благодаря за възможността да го тествам. 🌸

Първото ми впечатление беше от опаковката - много стилна, удобна, с внимание към детайла, което винаги ми прави впечатление. А самият продукт - приятно нежен, лек и с текстура, която кожата буквално „поглъща“.

Имам чувствителна кожа и обикновено внимавам с нови продукти, но този серум не предизвика никакво раздразнение, а точно обратното - оставя усещане за мекота и комфорт. И аз като съфорумка преди мен, имам нужда от крем след серума. Тестерите, които бяха към серума ми допаднаха.
След около седмица забелязах, че кожата изглежда по-отпочинала, особено в зоната около очите и скулите.

За мен това беше приятна среща с българска марка, която определено заслужава внимание. 👏

Благодаря още веднъж - и ще следя с интерес новите ви предложения!

Пожелавам успех на Елизабет Паскалева Flowers Hibiscus

# 443
  • Варна
Да и нощния крем е невероятен. По горе съфорумката го похвали и аз съм на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт