Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 6 855
  • 433
  •   1
Отговори
# 420
  • in Wonderland
Когато избирам нов продукт, винаги чета ревюта и оценки от други потребители, мнения и отзиви, всичко необходимо преди да го закупя.

# 421
Допреди 5-6 години бях много запалена по кутиите с козметика. Тогава на българския пазар съществуваха едва 5-6 вида. Сега дори не знам колко са. И покрай тази нова моя страст успях да изпробвам много нови и непознати за мен български и чуждестранни марки козметика. Някои ми станаха любими, с други така и не се "сприятелих". Принципно обичам да пробвам нова козметика, но първо чета състава. Ако присъстват търсените от мен съставки, за които знам, че се отразяват добре на кожата ми и не ми причиняват дискомфорт или алергии съм по-склонна да купя нов и непознат продукт. Членувам и в няколко групи за споделяне на опит за козметика. Когато продуктът е скъп, задължително правя проучване и чета отзиви от различни източници (без инфлуенсъри и платени реклами), въобще не ме вълнува колко е "вайръл" и това не ме мотивира да направя покупка, а точно обратното.

# 422
Обикновено първо чувам добра дума за продукта, после го проучвам и решавам. Е, понякога стават грешки.

# 423
Обикновено започвам с препоръки от приятели или онлайн ревюта, винаги чето съставките ,но докато не пробвам сама, не мога да съм сигурна.Обожавам да пробвам нови продукти.

# 424
От мнения се ръководя, но не изцяло, на едни може да им помага един продукт, на други - друг, всичко си е до кожа.

# 425
  • Стара Загора
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?
Здравейте. Обичам да пробвам и тествам нови продукти, докато намеря точният за моята кожа. Обръщам внимание на препоръки от познати, форуми и ревюта, но там всичко е доста относително. Всяка кожа е различна и реагира на продуктите по различен начин. Затова винаги залагам на проба-грешка в това отношение.
Не познавам вашата марка, но бих се радвала да имам възможността да я тествам Heartbeat

# 426
Чрез препоръки основно, понякога с информация от интернет

# 427
Чрез проба-грешка смятам, че е най-възможно да се стигне до правилния продукт за всеки конкретен човек

# 428
Аз най- вече на принципа на проба- грешка. Ако кожата ми понася продукта и е жива и свежа, улучила съм.

# 429
Първото нещо, което ме кара да обърна внимание на даден продукт е добрата реклама/телевизия, социални мрежи/ или препоръка от приятел. След това се интересувам от състава му и вземам решение дали е подходящ за моите нужди и съответно да изпробвам дали работи при мен.

# 430
Избирам продукти, които са изпробвали мои приятелки и имат добри отзиви. Но често взимам продукти на принципа проба-грешка, като преди това намерим необходимата информация за тях.

# 431
По-скоро чрез дълъг път на проби и грешки – обичам сама да откривам какво наистина ми подхожда, вместо просто да следвам тенденции Simple Smile

# 432
Първо търся информация по подробно

# 433

Изтеглени са потребителите, които печелят анти-ейдж серум за лице с колаген и еластин с ангажимент за тест и ревю. Това са:

*ashley*
*Мариана*
Ferra
Hermione Granger
JenniferLopez
MTV
Novariel
Purple_Peanut
Важна клечка
Евиан

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 03.11.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Elizabeth Cosmetics и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- желан офис на ЕКОНТ
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Elizabeth Cosmetics до 14.11.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт