Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 6 855
  • 433
  •   1
Отговори
# 390
  • In The Middle Of Nowhere
Бих казала, че е комбинация от двете. Обичайно най-вече чета отзиви, обичам да пробвам нови продукти и съобразявам критериите цена и достъпност.

# 391
С препоръка не винаги се получава. Всяка кожа е различна. Действам предимно на принципа проба-грешка.

# 392
  • София
Първо се доверявам на позната марка. Търся продукт, който ще е подходящ за моята кожа и резултатът, който искам да постигне. Вслушвам се в препоръки, но разчитам на собствен опит. Не пестя средства за качествени продукти.Yellow Heart

# 393
  • Плевен
Обичайно установявам кое е подходящо за мен чрез внимателно проучване, но накрая чрез пробра-грешка.

# 394
  • В страната на бурите
Препоръката е в началото, когато си търся продукт( например искам нов крем), но все пак е важна, за да се събуди интереса. Следва четене на отзиви (хубаво е, ако са детайлни, истински) и финално проба-грешка (финалният изпит за продукта). Но се е случвало да купя продукт и директно, провокирана от интересно описание, даващо решение на проблем.

# 395
На първо място чрез проба избирам козметиката, която ползвам. Понякога се доверявам и на препоръки, но всяка кожа е много индивидуална и по-скоро препоръката е за самия производител, не точно за конкретен продукт.

# 396
  • над кукувичето гнездо
Избирам на принципа проба-грешка. В повечето случаи не се получава, защото или няма търсен ефект, или се развива акне, а понякога и признаци на себорея. Затова все по-рядко се осмелявам да пробвам. Спряла съм се на няколко неща, от които нямам проблеми и не смея да ги сменя.

# 397
Трудно намирам продукти,  които пасват на кожата ми. Използвам препоръки в интернет и после проба -греша. Ако нещо ми повлияе зле от първото нанасяне втори опит не правя.

# 398
С проба - грешка.
Понякога от на пръв поглед подходящи продукти се оказват неподходящи за кожата ми. Имам кожна реакция.

# 399
  • София
По-често е проба-грешка, ако търся специфична съставка, тогава съобразявам търсенето на продукта спрямо нея.

# 400
  • София
Чета съдържанието и определям кое е подходящо за мен или не на минал опит, понякога мнения в Интеренет .

# 401
С тестване

# 402
Винаги чета коментари и отзиви за козметиката, която смятам да използвам. Но винаги има момент за проба - грешка, все пак всяка кожа е различна и различно й понася бялата козметика . Последните 2-3 години се опитвам да е с по-изчистен състав и определено нямам "грешка" в избора си

# 403
  • плевен
При избор на продукти за грижа за лице се доверявам на препоръки от козметик, информация от интернет.Но  не винаги пасва на моята кожа.

# 404
Обикновено си взимам тестери и разбирам кое е за мен и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт