Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 6 855
  • 433
  •   1
Отговори
# 375
Доверявам се на мнения на близки, но най-често чрез проба-грешка стигам до най-подходящия продукт за мен.

# 376
Здравейте!
Моята кожа е чувствителна и често се доверявам на мнението на козметичката ми, както и на мнението и съветите на фармацевтите. Също така чета ревюта и гледам внимателно състава на продуктите за лице.
Но определено е имало много често проба-грешка.
Мечтая за хубава чиста, здрава, свежа и с по-малко бръчици кожа! 💓

# 377
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

Основно чрез много търсене на информация, харесвам даден продукт и търся колкото се може повече и формация за състава и действието му. Така също ми се е получавало да сгреша, но поне знам за следващия път коя точно съставка не ми понася.

# 378
Кожата на лицето ми се променя с възрастта. Изборът ми труден понякога- между препоръки, проба-грешка, реклама.

# 379
  • София
Обикновено за нови продукти се доверявам на мнения на експерти. Склонна съм да експериментирам, но не винаги се получава търсеният ефект. Намерила съм точните продукти за мен след дълги години на проба-грешка.

# 380
  • Варна
Първо с препоръки от вече ползвали ги, а след това пробвам и запазвам само тези неща, които ми се отразяват добре.

# 381
Намирам си подходящи продукти основно с много четене, защото кожата ми е по-претенциозна и ако не внимавам може да и навредя. ☺

# 382
Преди да закупя продукт за кожата си се информирам за самият продукт ,състав и действие върху кожата. Чета отзиви на потребители.

# 383
Първо чета състав, ако е подходящ за кожата ми търся мнения и отзиви на потребители. Ако има някой около мен да ми даде реална препоръка, винаги е плюс. После се опитвам да си намеря мостри или мини опаковка, за да пробвам реално и тогава купувам пълноразмерен продукт. Кожата ми е чувствителна и не понася всичко, затова с годините съм се научила да правя предварително проучване Simple Smile

# 384
  • Somewhere over the Rainbow
Избирам продуктите, които ползвам основно след много четене във форума, на потребители, които са ги ползвали. Залагам на скъпоструващи козметични марки или на козметика от аптечната мрежа.

# 385
Избирам продукти подходящи за моята кожа и сезона като прилежно изчитам цялата предоставена от производителя информация. Също така търся отзиви за продукта. През последните 2-3 години благодарение на форума и БгМама открих 2 български бранда, чиито продукти започнах да използвам.

# 386
Бих казала, че е комбинация от препоръка/реклама и проба/грешка. Често изпробвам нови марки продукти по препоръка на приятелка или от реклама и се оказва че повечето от тях не ми действат толкова благоприятно колкото ми се иска. Затова прибягвам и до методът на проба/грешка и когато видя желаният ефект, тогава ставам и лоялен потребител на конкретната марка продукт.

# 387
  • Г. О.
Най-вече чрез препоръки.

# 388
Откривам най-подходящите за мен продукти чрез комбинация от препоръки и лично тестване. Харесва ми да се ориентирам по тенденции и чужд опит, но истинският избор идва, когато аз самата пробвам и видя какво ми пасва най-добре. Балансът между двете ми дава най-сигурния резултат.

# 389
Обикновено чета много за самите продукти, интересувам се от състава и ефективността. Чета много мнения и отзиви, също. Приемам препоръки от приятели и специалисти в съответната област. Случвало се е обаче, да купувам и инпулсивно, на база настроение и моментно впечатление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт