Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 6 855
  • 433
  •   1
Отговори
# 405
Обикновено когато някоя приятелка е доволна от определен продукт съм склонна да го пробвам. В повечето случаи са ми допадали, но има и такива които не са добри за моята кожа.

# 406
При мен е проба-грешка. Чета състава на продуктите и препоръките. Предпочитам да има тестери за проба, защото всяка кожа реагира различно.

# 407
Най често след консултация с козметичката ми или от консултантите в търговската мрежа или онлайн. Понякога от приятелки или след проба на мостри.

# 408
Все още съм в търсене на "моят" продукт. Шкафа ми прелива от козметика и все нещо има някакви липси и не ми допада.

# 409
  • София
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

Най-успешните ми покупки са били чиста случайност. Но точно и поради тази причина имам един куп неуспешни. Подарявам козметиката, която не ми пасва, на майка ми или сестра ми и така всички са доволни. Вече съм установила кои продукти са подходящи за моята кожа и ги ползвам редовно, но понякога се случва да ми се прииска да опитам нещо ново Simple Smile

# 410
Когато и да съм ползвала продукт след препоръка, винаги съм грешала. Така че при мен всичко е проба-грешка или както се казва в популярния израз “бяла мишка късмет вади”.

# 411
Здравейте,
Запознавам се с продукта, търся натурални съставки, чета мнения и отзиви, всичко необходимо преди да го закупя. Ако има тестери, още по-добре. Старая се да поддържам кожа се с качествена козметика.

# 412
Когато избирам нов продукт, винаги чета ревюта и оценки от други потребители, но тежката дума има съставът - трябва да е максимално чист и висококачествен.

# 413
  • на дъното
Намирам ги по препоръка или тествани преди това.Така също с изчитане на съдържанието и преценям според това дали е подходящ за моята кожа 45+ в момента 😉🙂

# 414
  • София
Обикновено продуктите з лице купувам след препоръка.Понякога попадам на рекламиран продукт и тогаватърся информация и отзиви за него.Имала съм добри попадения.

# 415
След проба грешка. Дори и препоръчан продукт от познат пак не е сигурно , че на мен също ще ми действа добре.

# 416
Основно след проби и грешки. Опитвам се да чета ревюта на потребители, преди да си закупя даден продукт, като се опитвам и да избирам качествена козметика.

# 417
  • София-Младост
След толкова години все още не съм намерила един продукт, който да ми действа безотказно. В повечето случаи е на принципа проба-грешка. Често пробвам нещо, защото на приятелка и е допаднало, но то пък не винаги е подходящо за моята кожа.

# 418
Обикновено започвам с препоръки от приятели или онлайн ревюта, но честно казано – докато не пробвам сама, не мога да съм сигурна. Така че при мен си е малко път на проби и грешки.

# 419
Обожавам да пробвам нови продукти. Естествено това понякога ми е изигравало лоша шега. Но винаги чета състава и се доверявам на препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт