🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 1 324
  • 34
  •   6
Отговори
Добре дошли в темата за февруари!
Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас! Нека напълним темата с красота, хубави емоции и усмивки!

🍄 Heart Eyes 🍄
В края на януари се проведе седмицата Spring Summer 2026 Haute Couture в Париж. Известни модни къщи, включително Dior, Schiaparelli, Chanel, Armani Privé показаха най-новите си колекции.

Снимки от ревюто на Chanel -  дебют на Matthieu Blazy в модната къща:

Колекцията е много красива, определена като „Най-лекото висше модно ревю досега“
Видео на ревюто, проведено в историческия Гран Пале на фона на поетична декорация, изпълнена с гигантски розови и червени гъби:

Още снимки от колекцията може да разгледате в тук

🐎
Независимо дали следвате китайския зодиак или не, вероятно знаете, че 2026 е годината на Огнения Коня. Китайската лунна Нова година започва на 17 февруари 2026 г. и  приключва на 20 февруари 2027 г.

В източната култура конят представлява действие, свобода, скорост и пробив. Той отразява етап от живота, в който смело се движим напред без страх от препятствия, като наблягаме на това да сме в движение, а не на това да стоим неподвижно. Сега не е моментът за изчерпателно планиране. Вместо това, превърнете обещанията си в реалност.

Чувствате желание да започнете да медитирате, да бягате, да практикувате пилатес или да включите сутрешна сесия по тай чи в деня си? Направете го. Тази година е в полза на тези, които действат първи и се настройват в движение.

Вместо запис, споделете коя зодия сте /без значение по кой календар/. Четете ли хороскопи, мислите ли, че зодиакалните знаци и „домовете“, разкриват уникални аспекти от личността ви, могат да служат за по-добро самопознание и насока в различни сфери на живота ви, или не се интересувате от астрология?
🐎

Mоля, не цитирайте коментари със снимки!
Линк към старата тема Януарири '26

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 00:16 от Sweta

# 1
Супер си, Света!
Шоуто е прекрасно!
Аз съм близнаци, 50:50 съм със зодиите

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 22:13 от ДХ3

# 2
Мерси за темата!
Козирог
Здравословно любопитство, имам към астрологията.
Примерно с даден човек се разбираме от една дума, след време разбирам че е от подхождаща зодия.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 19:35 от pinko

# 3
Благодаря за темата, Света!
ДХЗ, поздравления!
Аз съм зодия Лъв. Понякога си говоря с астролог, който ме кара да се замисля. Никога не чета хороскоп. Въпреки това съм сигурна, че зодията ни е виновна за не малка част от натурела ни.

# 4
Благодаря за темата.
Аз.съм.телец. Обичам да се глезя. Обичам храна, пътувания...

# 5
  • тук-там
Благодаря за темата, Света!
Стрелец съм. Типичен Simple Smile

# 6
Света, благодаря! Бързо оздравяване на Агент!
Деси, браво за снимката и за обстановката! Ще потърся и аз някаква подобна. В контекста на темата, помня, че си астрална близначка на големия ми син, но имам чувството, че с теб по-добре се разбирам, отколкото с него Joy
Овен съм - и по зодия, и по натюрел Grinning Вярвам в характеровите окраски, които се свързват със зодиите и асцендента, навремето като млада булка изкарах 1-2 години любителски курс по астрология, но съм забравила 90% от наученото. Не вярвам в дневните хороскопи, пускани в медиите.

# 7
  • Бургас
Благодаря за темата, аз съм Водолей.

# 8
  • София
Приятелка ми подари астрологична консултация. Предварително дадох данните си на астроложката.
Започна тя разговора и първият й въпрос беше: Сигурна ли сте за часа на раждане? Ами сигурна съм, как! Е какъв лъв сте Вие, никакъв лъв не сте... (изхождайки от асцендента ми). Попитах я сега хвали ли ме или ме порицава.
Та вече не смея да казвам коя зодия съм.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 20:15 от Льоня

# 9
Аз съм с асцендент Дева- това обяснява моята пунктуалност за много неща.
Моме, това е сигурно!😄

# 10
Аз съм Дева. И не мога да реша типичен представител ли съм. За служебните /и едно време учебните неща/ педантична, взискателна, буквоядка...в цивилния живот над нещата.😀Колежката всеки ден ми чете хороскопа...слушам го с половин ухо.

# 11
  • София
ДХЗ, баш!

# 12
Асцедентът е важен. Може би затова се разбирам добре с представителите на тази зодия -Везни. Аз съм Лъв и много си харесвам слънчевия знак.
Веднъж се доверих на астроложка от любопитство за важни неща. Позна доста неща за миналото и нищо за бъдещето, и вече няма да експериментирам.

# 13
  • тук-там
Аз съм стрелец с близнаци. Шизофренично Wink

# 14
  • София
Скорпион, асцендент Близнаци, повечето ми планети са във водни знаци - Скорпион и Рак. Затова съм типичен скорпион като по учебник.

Общи условия

Активация на акаунт