🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 4 015
  • 54
  •   3
Отговори
# 15
Ще запитам моята веща колежка какъв е асцендента ми? 😀 Това може да обясни тоз характер "над нещата", нетипичен за девата.
Тя е овен и много добре се разбираме. Не обичам да дружа със скорпиони и раци! 😀
МТЗ добре се разбирам със стрелци! 😉 С близнаци също - най добрата ми приятелка от детството е близнак! Деси 😉

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 20:27 от mimi.7299

# 16
Везна съм, всъщност съм на ръба Везна-Скорпион, защото според астрологичната карта понякога 22 октомври е във Везни, друг път в Скорпион. Асцендента не си знам.
Вярвам в определящите черти на зодиите, често ги разпознавам по тях и когато вече човекът спомене коя зодия е, се оказва, че съм познала.
Любимите ми мъже са Овни и Риби. Не харесвам Козирог, а сестра ми е Козирог и нея си я харесвам 😃, винаги стигам до срив с Рак и Стрелец, дори да тръгне добре в началото. Жените Овен ме дразнят. Мъжете Дева са много смешни, а жените са заядливи. С Везни си допадаме. Имам доста приятелки Близнаци, мъже от тази зодия - не. Мъжете Лъвове се съобразяват с мен, с жените съм ок. С Телец съм ок. Водолеите са ми много на сърце. Скорпионите са загадка за всеки.
След тези признания загубих и малкото симпатии на повечето от вас вероятно... 😇

Света, благодаря за темата! 🌸

# 17
  • София
То и аз съм на ръба със Стрелец, но се чувствам много повече Скорпион, отколкото Стрелец.

# 18
Ако трябва да отбележа за себе си, съм повече Везна.

# 19
  • София
Рак, асцендент Стрелец. Иначе по китайския Куче.

# 20
Деси, не е истина - и детето е с асцендент Дева Joy Нищо общо няма засега с описанието!
Моят асцендент е Козирог, отчитам доста съвпадащи описания.

# 21
Моме, по принцип хората казват, че
слабо приличам на Близнаци.Тази зодия е доста набедена Simple Smile
А сигурното е, че
просто не живеем заедно 😄
Сега се замислям, че с Везни по-малко се разбирам.И с мъже Козирог.

# 22
  • София
Близнаци е майка ми, и аз съм такъв асцендент, има някаква такава закономерност. Имам някаква такава бъбривост на моменти, нетипична, защото съм си интроверт по принцип.

# 23
  • Бургас
Аз съм Телец и Дракон.
Астрологията ми е хоби от много отдавна.
Мими, винаги съм си мислела, че имаш нещо огнено - цвета на косата, къдриците, експресивността. Този цвят и лъчезарност не са "специалитет" на Девата. Wink

# 24
Света, благодаря за темата!
Рибка съм аз....но според близки и приятели хич не се вписвам за такава....То и  аз съм родена 40 часа преди овен де....Ама аз пък си намирам много рибешки зодиакални черти...По китайския все забравям какво съм.....
Видях mtz и много ми хареса ...от косата до дънките....дънките много твои, но и много мои....
На Надето постовете винаги ме тонизират....обаче това с боденето много ме изненада....аз съм страхлива, а пък игли съвсем...затова и не  станах лекар...
 Натоварено ми е на работа,  и в личен план и не успявам да се включа навреме за доста теми в темата......но поне да се запиша....

# 25
Аз съм Телец и Дракон.
Астрологията ми е хоби от много отдавна.
Мими, винаги съм си мислела, че имаш нещо огнено - цвета на косата, къдриците, експресивността. Този цвят и лъчезарност не са "специалитет" на Девата. Wink
Фалшива Дева съм значи Гал! ❤️
Непременно ще проуча асцендента!?
Света как ни насочи в непознати за мен води...и мерси за темата!

# 26
  • В заешката дупка
Аз съм рационален, прагматичен и аналитичен Козирог, който от астрология хич не се вълнува. Simple Smile
Няма ли доказателства и научна обосновка - не е за мен. И майка ми много добре знае, че в зодии не вярвям,  но не спира да ми напомня, с повод и без повод, че съм Козирог. Simple Smile

Нямам идея кой ми е асцендента, нито коя зодия съм според китайския календар.

Много снимки изпуснах. Напоследък не следя никак редовно темата. Но поне да се запиша, да не ви изгубя съвсем.

# 27
  • София
Благодаря на Света за темата. Много по диагонал чета напоследък, но е време да се поправя Wink
Скорпион съм аз, с асцендент Везни. Не се определям като типична за зодията, околните също.
За сефте ходих на астролог да ми определя удачно място за посрещане на петдесетте. Интересни неща излязоха освен конкретното питане, като се замисля бих се задълбочила в това.
Хубав да ви е месеца, момичета!

# 28
Водолеите са ми много на сърце. Скорпионите са загадка за всеки.
След тези признания загубих и малкото симпатии на повечето от вас вероятно... 😇

Моите се увеличиха. Любимите ми двукраки са представителите на Скорпион и Водолей.
Татко и ММ са тези непоносими за мнозина водолеи. Аз съм безпрекословен техен фен. Мразя ги толкова, колкото ги и обичам.
Не чета хороскопи, зодиите не са ми определящи и въпреки това се заявявам като абсолютен Телец - Венера определя любовта ми към изкуствата, удоволствията, естетиката и разбира се насладата от вкусната храна. Не знам защо масово ни определят като лакоми - за нас не количеството, а съвършеният вкус е важен. За храната, уточнявам. Стилово нямам претенции.

Света, благодаря за тази различна насока. С интерес ви чета как се определяте.

В тон с климатичните условия и бурята в душата ми напоследък съм най-вече така.

...

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 08:55 от MagniМ

# 29
Света, благодаря, че пусна нова тема!
У дома 75 % сме Кози рог.
Момата е Телец.
Не разбирам и не се интересувам от зодии, но с годините съм разбрала, че с Лъв и Везни, особено от женски пол, хич не мелим брашно.
Аз по принцип не харесвам хора с изявено самочувствие, без значение дали имат покритие или не.
На козите им харесвам това, че имат изключително силно развито чувство за справедливост и факта, че са реалисти.
Всички прилики с действителни хора са случайни.

Общи условия

Активация на акаунт