Красота без възраст: тайната е в детайлите на кожата

• 9 429
  • 443
  •   1
Отговори
# 15
Чрез проба и греша основно, докато не ми пасне на моята кожа.Тя е суха.

# 16
  • Пловдив
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

Преди да закупя даден продукт търся информация за него в мрежата - отзиви, инфлуенсърски видеа, ревюта. Понякога купувам и след препоръка на близък човек.

# 17
Как намирате продуктите, които наистина ви пасват – чрез препоръки и тенденции или след дълъг път на проби и грешки?

Винаги търся информация -от приятелки, форум, ревюта. Въпреки  всичко обаче, не рядко се случва продуктите да не ми паснат и да се налага проба и грешка отново с други продукти.

# 18
Обикновено намирам продукти, които работят за мен чрез проба-грешка. Всеки има различна кожа, с различни нужди и това, че даден продукт работи за мен, не означава, че ще работи и при друг!

# 19
Намирам "моите" продукти за лице главно чрез препоръки  от жени с подобен тип кожа, били те близки приятелки или съфорумки. Тенденции не следя, че така веднъж си навредих доста на кожата отне ми над 3 месеца да я възстановя. В този ред на мисли, вече и рядко правя метода "проба-грешка" на своя глава.

# 20
Препоръка и проба с предварително проверен състав.

# 21
Най-вече чрез препоръки на близки и познати, които имат сходен на моята кожа тип и мнения в мрежата. Рядко ми се случва да правя проба-грешка с даден вид продукти.

# 22
Приемам и препопръки, но главно на принципа проба-грешка

# 23
  • При децата ми
Обикновено намирам продукти по препоръка. Понякога и на принципа проба-грешка. Търся информация от интернет, от форума тук и от близки и познати с които имам сходни кожи и нужди.

# 24
Според мен най-верния път към намирането на продукти е чрез "проба - грешка". Естествено, взимала съм и по препоръка козметика, но не винаги е била подходяща за мен.

# 25
Въпреки че първо проверявам състава и отзивите за даден продукт, винаги е въпрос на проба - грешка дали ще ми пасне и ще остана доволна. Имам реактивна кожа и затова не се водя по тенденции, а когато намеря подходящ за мен продукт го използвам, докато нуждите на кожата ми не се променят. Много полезно е ако може да се намери мостра за нов продукт, но за съжаление е рядкост и не навсякъде са достъпни.

# 26

За съжаление дори и след препоръки - винаги е на база проба-грешка. Засега съм намерила само 1 нещо за поддръжка, което сравнително добре се чусвтвам и виждам минимален ефект... Още търся...

# 27
Комбинация от двете – обичам да пробвам нови неща, но и да се вдъхновявам от препоръки. Най-важното е да усещам, че продуктът ми помага да се чувствам уверена и красива на всяка възраст.
Следвам интуицията си – понякога по препоръка, понякога след търсене. Истинската грижа за себе си е личен път, а не просто тенденция.

# 28
  • София
Много е трудно! Сред толкова разнообразие на пазара и реклами, които ежедневно ни заливат е много трудно да намериш подходящ продукт. Аз лично първо се опитвам да разбера повече за даден продукт, който ме е заинтригувал. Ако е възможно и има мостра да го пробвам на кожата си. След това като го купя го тествам седмица-две и ако видя, че не ми пасва го подарявам. Но ако ми действа добре купувам още опаковки от него. ❤️

# 29
Продуктите, които работят за мен, си ги намирам чрез проба - грешка Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт