Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 204
  • 533
  •   1
Отговори
Празниците наближават, а с тях идва и желанието да посрещнем семейството и приятелите си в уютен, чист и красиво подреден дом. Но как да успеем да съчетаем подготовката, така че да имаме и време за себе си? Отговорът е лесен – интелигентите решения на Dreame, които превръщат почистването в удоволствие, а не в тежка и досадна задача.

Искрящо чист дом с едно докосване

Серията роботи-прахосмукачки на Dreame е създадена за модерната майка и жена, която цени своето време. Забравете за часовете прекарани в прахосмучене и след това почистване с моп и вода – Dreame съчетава всичко това в едно, за бързо и ефективно почистване без усилие. Но нека включим и още едно предимство – тази Коледа, освен за дома можете да се погрижите и за безупречната си прическа със серията продукти за грижа за косата.

Ето и нашите неустоими предложения:

•   Dreame X50 Ultra – иновативен робот прахосмукачка за максимална ефективност при почистване. Предлага мощно засмукване от 20.000 Pa, лесно улавя прах, мръсотия и косми от домашни любимци. Преодолява препятствия до 6 см и регулира височината си, за да може да почиства и под мебели.
•   Dreame L40 Ultra AE + Glory – перфектният празничен пакет! Докато роботът се грижи за пода, вие имате време да се погрижите за себе си с Dreame Glory – сешоар, който осигурява бързо и щадящо сушене за най-хубавата празнична прическа.
•   Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete + Glory – най-новия флагман на компанията е идеалното решение за комбинирано почистване на твърди подове и килими. С технология за мокро и сухо почистване, Aqua10 оставя пода без петна и прах, а Glory допълва грижата за косата ви.
•   Dreame H15 Pro Heat + Glory Pro – за тези, които искат перфектна грижа за дома и косата. H15 Pro Heat е мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване, а Dreame Glory Pro е професионален сешоар за салонен ефект у дома.

Време за себе си – защото го заслужавате

Тази Коледа изберете интелигентни решения, които ви дават повече свобода и комфорт. Dreame – защото чистият дом и красивата визия вървят ръка за ръка.

А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Отговорете и участвайте за възможност да спечелите специалния ни продукт – Dreame Air Style - мултифункционален 5-в-1 стайлър за сушене и стилизиране на коса!

На 29 декември ще изтеглим двамата късметлии!
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 14:12 от Жaклин

# 1
Нямам универсална рецепта!
Тази година съм си обещала да не се впрягам много, много.
Планирам и отмятам зоните, които са с приоритет, роботът тигелира.
Весели празници! Gift

# 2
Като трик мога да посоча всички украси да са по врати и шкафове, а не по плотовете - така не пречат за лесно почистване.

# 3
Тайният трик е да се прибера по-рано от всички и да си почистя на спокойствие, докато още няма никой....

# 4
  • Пловдив
Де да имах трик за почистване, ама нямам. Ползвам си прахосмукачка, моп, парцалче и т.н. традиционни уреди за почистване.

# 5
  • София
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?
 Определено  - НОВИТЕ технологии, дистанционно пускане на робот прахосмокачка, миалня и сушилня. Така когато се прибера вкъщи - имам много по-малко задачи за вършене.

# 6
За радост съм в отпуск и ще имам време Simple Smile

# 7
Почиствам основно преди да сложа украсата.

# 8
Трик нямам, обаче включвам цялото домачадие в задачата и става бързо ✌️

# 9
Задължително почистване преди коледната украса - изтривам прозорците, изпирам пердетата, изчиствам прах и всякакви дребни вещи, които се трупат на определени места. И съм готова! Някой, ако възкликне - посред зима да пера пердета!?!? Аз пък не си представям да закача лампички на прахолясали пердета и мръсни повърхности. А лесен начин с времето съм се убедила, че няма! Ръчичка трябва да бутне.

# 10
Нямам конкретен трик. Разчитам на това, че се събират повечко почивни дни и си правя план. И въпреки това пак  ми остават неща за довършване в последния момент Simple Smile

# 11
За съжаление нямам тайни трикове, с 2 малки деца това е почти невъзможно. Иначе гледам да има минималко мебели и повърхности за бързане. Украсите основно висят.

# 12
  • гр. Кюстендил

Бързото и лесно почистване се крие в това да се почиства всеки ден по мъничко. Помощниците в почистването също са от значение - като прахосмукачка робот или вертикална такава, за всекидневно и много бързо минаване навсякъде и обиране на прахта, хубавите препарати, които пръскаш, забърсваш веднага и плота и масата в кухнята светват. Не ми пречи вечер преди да легнем да събера играчките, които детето е пръснало навсякъде в един кош, за да може сутринта да ми е приятно като стана, а не хаос.

# 13
"Тайният трик" са прахосмукачката робот и почивните дни, в които всички могат да се включат в поддръжката на дома.

# 14
Започвам с малки стъпки – по стая на ден, за да не се натоварвам. Най-големият ми трик е да разчистя първо излишните вещи, защото така почистването става много по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт