Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 8 988
  • 533
  •   1
Отговори
# 45
Започвам по една стая всеки ден, за да не се налага да се чисти основно по празниците. Тайният помощник е прахосмукачката робот - най-любимият ми домакински уред (освен съдомиялната и пералнята Flushed)

# 46
Не оставям да се натрупат задължения. Гледам регулярно да чистя. Преди да поставя украсата чистя по-основно. Седмица преди това гледам да съм изпрала пердетата и измила прозорците. Трикът може би най-общо казано е да се прави почистване на етапи.

# 47
Нямам тайни трикове но впряга помощници и така приключваме по- бързо. Обикновено кято кажа на децата, че ще имаме гости и се включват и така с пусната музика си приключване задачите по- бързо и леко.☺️

# 48
Нямам никакви трикове. Само време трябва:-)
Но механизирани помощници винаги са от полза, разбира се.

# 49
Нямам тайни трикове.

Тайната за мен е да сме отпочинали и спокойно да приготвяме къщата за празниците. Разпределяма задачите с чистене, подреждане, готвене и гласене.

# 50
  • София
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Събирам сили, за да мога да почистя целия апартамент с много настроение и музика около мен! Grinning

# 51
Трикове чак нямам. Стремя се винаги да е чисто и да поддържам чисто. Преди да поставя украсата чистя, разбира се.

# 52
  • Враца
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Трик, смених елхата с по-малка, която стои върху масичка. Има място и за подаръците там, така не са на земята и не пречат на роботите. Украси на корнизите и над вратите, на нищо не пречат.  Това май са ми триковете.

# 53
  • София

Нямам трикове, но откакто децата пораснаха гледам да ги включвам активно. Вече украсата е изцяло тяхна задача, за почистването помагат.

# 54
Нямам тайни трикове. Правя всичко, както обикновено, но с повече настроение

# 55
  • Бургас
Нямам тайни трикове. Просто отделям почти цели 2 дни за основно почистване на дома преди Нова година.

# 56
Подреждам и почиствам основно преди да сложа украсата.

# 57
  • Бургас
Нямам тайни трикове. Просто отделям почти цели 2 дни за основно почистване на дома преди Нова година.Trophy

# 58
Предпочитам предварително да си организирам времето така, че да ми е по-спокойно. Правя си план кое и кога да подредя/почистя, но по принцип не ми отнема повече време от обичайното, понеже гледам постоянно да си поддържам чисто и подредено.

# 59
  • София
За съжаление нямам тайни трикове. Опитвам се да чистя ежедневно по малко, за да не се налага голямо почистване наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт