Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 009
  • 533
  •   1
Отговори
# 60
Подготовката на дома за празниците си е предизвикателство. Правя списък с всички задачи, които трябва да свърша.  Разчиствам излишните предмети, за да направя място на коледните. Декорирам със свещи, гирлянди и малки коледни фигурки. За почистването използвам мултифункционални почистващи препарати, които мога да използвам за различни повърхности. Използвам и прахосмукачка робот, която почиства пода, докато аз се занимавам с други задачи.

# 61
Как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Планирам всичко предварително, за да се организирам и да свърша работата си максимално бързо.

# 62
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уви, нямам никакви празнични трикове. Разчитам роботът да ми помага с пода, докато почиствам нещо друго.

# 63
  • Благоевград
Как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Нямам тайни трикове — просто не се вманиачавам. Малко почистване всеки ден преди празниците е по-лесно от едно голямо, поне за мен. Пускам музика и си давам лимит във времето.

# 64
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?
Всички трикове отидоха "на кино" от както детето проходи Simple Smile Вероятно само аз не съм организирана. Прибрах и Хоакин (робота), защото му се разказваше играта. Сега се чисти на малки порции, по-често. Едно основно чистене  в някой от почивните дни.

# 65
За съжаление, нямам тайни трикове за бързо и лесно почистване, освен че съм забелязала, че когато не го оставям за последния момент, съм по-спокойна и минава без инциденти, затова тази година искрено се надявам да се взема в ръце и да започна подготовката за празника навреме.

# 66
Тайния ми трик е да почистя преди празниците, на празниците да сме на гости и като се прибера отново да е чисто 😁

# 67
Не правя нищо специално, защото цяла година си поддържам високо ниво на чистота

# 68
Нямам трикове при почистването, но аз съм от хората които обичат и високото ценят чистотата, и чистенето не ме напряга(в повечето случаи),  а ми е приятно и разтоварващо 😆
Обичам да планирам и да се подготвям по навреме,  и така се случват по приятно нещата.
Най- обичам, когато чистя, особено по- основно,  да съм сама вкъщи,  да не ми се размотават насам,  натам ..
И да свърша по- бързо и по- качествено 🙂
Весели празници на всички..
Чисти домове и чисти мисли и сърца ❤️

# 69
Преди празниците непременно почиствам навсякъде - с робот, прахосмукачка. Успявам да измия прозорците и всички витрини, огледала, чак след това слагаме украсата.

# 70
Моят трик е няколко дни  преди празниците и поставяне на украсата да направя  цялостно основно почистване на всяко кътче у дома,така знам,че ще ми е много по-лесно преди самият празник да не се чувстам изморена.

# 71
Нямам трикове, но тази година няма да се впрягам особено, защото с малко дете е трудно.

# 72
Тайният ми трик е да впрегна цялото семейство да помага, за да може да приключим по-бързо и после заедно да готвим, украсяваме елха и да си почиваме.

# 73
  • Mediterraneo
Нямам специална подготовка за празниците откъм чистене. Гледам винаги да е максимално разтребено и почистено, да не ми се натрупва работа.

# 74
  • Пловдив
"Трикът" за по-бързо и лесно почистване преди празниците е...предварителното редовно почистване

Общи условия

Активация на акаунт