Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 012
  • 533
  •   1
Отговори
# 75
Нямам някакви специални трикове. Разделям почистването на зони, например в един ден чистя баня и тоалетна, в друг ден подреждам кухненски шкафове, после чистя фурна, плотове. Отделям ден за организация на гардероби, комоди и скринове. Най-добре е всяка седмица да се подрежда и чисти някаква зона, за да не се трупат много неща.

# 76
Залагам на бързите победи ✨ – първо разчиствам излишното, после минавам с прахосмукачка и микрофибърни кърпи за прах, а накрая ароматна свещ за празнично настроение. Чисто, уютно и готово за гости!

# 77
Трикове нямам, гледам регулярно да е почистено, не се вманиачавам..колкото мога-толкова, не живеем в стерилна среда...
Новите технологии са големи помощници на всички ни и много ги ценя.

# 78
Нямам трик, ежедневно почистване и поддържане на ред от всички в домакинството 🙂 когато това се провали, то разчитам на малко откраднато време.

# 79
Трикът ми е да не чистя старателно, защото пак ще се изцапа, а нямам излишни нерви за хабене. Не държа вкъщи всичко да е по конец, важното е да е спретнато и уютно.

# 80
  • София
Чак трик, но да не се събира на веднъж много чистене, всеки ден по малко и повече ред и всеки да си подрежда нещата.

# 81
  • София
Трикът ми за почистване е да се възползвам от всички уреди, които могат да ми спестят време и усилие. Съдовете мие съдомиялната, сушилнята изтупва мъхчетата от дрехите и се образува по-малко прах при гладене, прозорците почиства роботче.

# 82
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?
Прахосмукачка, стирка, антибактериални мокри кърпи. Използвам специални кърпи за мебели и специални за печки. Винаги слагам хартия за печене, когато ястието позволява.

# 83
Разделям си работата по почистването на различните помещения в рамките на няколко дни. Налага се да правя компромиси заради малкото ми джудже-помощник в чистенето.

# 84
Нямам тайни трикове, но започвам по-отрано да оправям дома, най-вече в почивните дни като предпочитам да няма никой друг. Като съм сама, почистването е по-ефективно.

# 85
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Нямам специални трикове, всяка седмица си отделям по малко време през уикенда да почиствам, така че не е много приготовлението от към почистване в къщи. Старая се да не оставям несвършена работа за утре за да не се трупът задължения.

# 86
По малко чистене и подготовка всеки ден

# 87
Нямам специални трикове, старая се ежедневно да подържам чисто и подредено. Веднъж седмично правя едно по-старателно почистване и това е.

# 88
За съжаление основни събирам трикове , защото на мен времето никога не ми стига и все има нещо за почистване. Поради тази причина още не съм сложила коледна украса 😢

# 89
Направила съм си списък (нещо като to-do-list) и малко по малко отмятам задачки

Периодично към списъка си добавям “по-мащабни” задания, като примерно сортиране на умалели детски дрехи и обувки с цел раздаване на запазените или поставяне в определените за това контейнери; преглеждане на кухненските шкафове и преподреждане; преглед и сортиране на подправки; преглед на лекарства и проверка на срок на годност; посаждане на нови цветя и т.н

Общи условия

Активация на акаунт