Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 23 770
  • 477
  •   2
Отговори
# 1
  • до морето
Ехаа, първа. Тази година ще наблегна на украсата на дома- възглавници, одеала и др.

# 2
Записвам се в темата, започвам да се оглеждам вече за украса. За сега съм взела единствено свещ еленче. Тази година мисля темата да е червено, зелено и златно Simple Smile класика.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:33 от Marilyn3

# 3
  • Някъде там
marie_curie, аз също мисля, че добре се получи и не си личи къде е била счупена.Май и тази година ще съм с нея Simple Smile А нишите плачат за коледна украса, но времето наближава и ще ги напълня Simple Smile

# 4
  • Пловдив
Цоп и аз в новата тема.
Още нямам визия за украсата за Коледа.
Иска ми се тази година да е по-изчистена, но ще видим какво ще ми хрумне през Ноември.
Замислям се дали да не се огледам за естествена елха тази година. Мисля да се обадя да попитам в горското на Пловдив каква елха и кога ще мога да взема, да видим какво ще ми предложат.

# 5
Danifi1, благодаря че направи нова тема! Не ми состава много време напоследък и щях скоро да помоля за отмяна! ❤🍀🎄
Желая вдъхновение и усмивки на всички!

# 6
  • Over the hills and far away
Благодаря за новата тема, Danifin Heart Eyes Сигурна съм, че ще бъде много уютна.
Тази година нямам представа още какво ще правя с елхата. Минали години се попрестаравах и сега ми се иска да я давам по- полека. А и малки деца отдавна нямам вкъщи, които да се радват.
Това е от миналата и по- миналата година

# 7
Търся вдъхновение при вас. Последните две години трудно се събирам да  украся на всякъде,  че имахме лоши моменти преди Коледа. А сега лудия Макс е като хуна и ще гледам да украся по на високо!
А това е негова декорация

# 8
Благодаря и аз за темата! Надниквам си тук често през годините, защото е много приятно. Иначе вкъщи не си го представям скоро да е така красиво и приказно.
Като начало има твърде много вещи. Играчките , дори и да са подредени (а те често не са), пак са твърде много цветове. Някак украсата не била акцент, а още натурия.
Обаче гледам с децата да си изработваме разни неща заедно. Също имаме един адвент календар (който ми е находка за 10 лв) с фигурки за селце и ги оставям да си го нареждат и пренареждат. Правим картички за бабите.
Взимам си идеята за повече коледен текстил вместо много украса, която някой по-напред е споменал. Изглежда ми лесно постижимо и лесно за съхранение.

# 9
Искрица , Не личи ,че елхата е била поправяна .  
FBID10211009317903503 , в "Палави мамчета по Коледа" , едното мамче с три или четири деца имаше такава декорация - с всякакви детски украси , а това придаваше характер . Като поотраснат , ще имаш доволно време и за по - засукани украси !
marie_curie , с моята мания за капкавидни висулки Relaxed ,от къде са купувани твоите ? Много са красиви .
от мен - ето още една , която си харесах , но и тук цената ми идва соленичка - https://gourmethouse.bg/koledna-igrachka-za-elha-ot-rychno-duhan … 5_nzvJE_KTREKPgnw

In4hi, добра идея за горското . Моят опит с живи елхи - само от разсадник , да са отгледани в саксията , а не откопани , защото им орязват корените , добре е да знаеш къде точно ще я засадиш след това (подходящ въпрос за тези от горското ) . Не е добре да стоят в къщи на топло повече от десет дни - при нас в повечето случаи  стоят две седмици.

Много ме влече по-изчистената декорация .... докато не дойде декември - започвам стилно и минималистично , после ме хваща еуфорията и глада за блясък и лъскаво ииии... хайде пак  добавям тук -там .
Скрит текст:
Миналата година снимах това от магазин на Юск -

Danifin , благодаря за новата тема !

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 14:54 от oska

# 10
И аз харесвам по-изчистена декорация.
Старая се да има само няколко цвята и да не е претрупана.

# 11
Благодаря за темата, Дани Christmas Tree.

От няколко години го карам много минималистично newsm47 . Елхата и някоя и друга лампичка тук-там.

Едно клипче за по-сръчните или как да си направим мини-елхички. Мисля, че е подходящо и за дечица да се включат.

# 12
  • Over the hills and far away
Оска, играчките ми са събирани повече от 2 десетилетия Joy купувани са основно от Германия, от магазини за коледни играчки или от коледните базари. 18 лева за този орнамент и на мен ми се виждат много, миналата година имаше такива за по 4- 5 евро в магазин Нану- Нана, но не знам дали го има в България.

Иначе от тук https://christmastreeornaments.eu/ съм купувала няколко пъти - прекрасна изработка, до сега не са идвали счупени- момичето ги опакова много добре. Преди бяха много по- евтини, но в последната година виждам, че и тя е изравнила цените с немските.
Не знам тази година какво ми става, обикновено съм много по- въодушевена от празниците и подготовката, сега ми е едно- никакво... Надявам се да се заразя с ентусиазъм от темата.

# 13
  • в сърцето на един мъж...
Дани, мерси за темата!
Ребека и аз я следя, обаче тая жена има много място и се занимава професионално с дизайн. Показва страхотни неща, а и почва след Хелуин и украсява до коледа.
Аз тая година няма много концепция, вероятно ще минем само с коледния венец, за елха не знам дали ще правим. Много обичам такива красиви и богати елхи, обаче винаги ми се получават минималистични Simple Smile

# 14
Тоя магазин Гурме хаус ми е много любим (пък какви сервизи има, какви покривки...) и чат пат пазарувам от него, но е наистина скъп.
И все пак, по една коледна играчка на година, дори и скъпа...и те се събират, а радват дълго време. Аз не бих я мислила, ако много я харесвам. Коледа е за душата ни, предпочитам нея да нахраня, ако трябва да избирам.   

Общи условия

Активация на акаунт