Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 832
  • 669
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там
https://www.tiktok.com/@jenni.home/video/7421509836480761120?q=c … s&t=1730204414024 споделям едно много готино видео с продукти от магазините Теди, но тези продукти могат да се намерят в доста магазини.
Идеята ми допадна и ми хареса доста Simple Smile

# 31
  • Русе
Много ми хареса, Искрица. Още от миналата година обмислях да си направя нещо такова, но тази ще го осъществя. Хубава идея и за покритието.

# 32
  • София
Чудя се защо не ми излиза темата, а вие вече сте тук. Чакам с нетърпение да започна с декорацията, но не и по-рано от края на ноември

# 33
karzz , благодаря за идеите, ще ги покажа на щерката да си направим подобни (тя обича да правим такива неща).
Благодаря и на Искрица , ще ходим до Теди тези дни, ще видя за такива поставки (имам къщички, елхички, ще си направим с щерката коледна улица).
Много хубави къщички получих от Shein. Пак от там улични лампи, пейка, люлеещ стол.

Имам идея и коледен панаир да си направим (имам влакче, трябва въртележка да купя, някакви павилиончета). Дано има подходящи в Теди, иначе ще поръчам от китайските сайтове, но и на щерката, и на мен ми доставя удоволствие и от физически магазин да купуваме украса.

# 34
Всички декорации са много приятни, но аз чакам с нетърпение декорации те на Уна.
 Nature Snowflake Nature Snowman Flowers Evergreen Tree

# 35
  • Някъде там
Нямам търпение темата да се раздвижи и да се изпълни с коледните ни украси и декорации. Simple Smile

# 36
  • Сливен
Fortuna може ли линк на къщичките получих от Shein? Все попадам на някакви плоски

# 37
Днес събирах мини жълъди, като се прибрах видях тази декорация. Мисля да я осъществя.

# 38
  • Бургас
😍лелеее,много е нежна и красива!😍

# 39
  • София
Такава бяла кана има в Икея.

# 40
Къщичките, които поръчах. Дано успях да дам правилно линк.
XITONG Коледна светеща дървена колиба, осветена селска къща в селски район, фигурка за домашен декор във ферма с LED осветление, празничен орнамент за камина, Коледа
Открих невероятни продукти в SHEIN.com, разгледайте ги!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lllrUN6vKaR … 74428910121283584

# 41
Fortuna, много са хубави къщичките.
Моята елха вчера пристигна, но съм разочарована. Изобщо не изглежда като на снимката и обмислям връщане.

# 42
  • Бургас

Искам да направя една от двете коледни украси на двора. Не мога да измисля материалите и дали ще издържат.

# 43
Мен ако питаш, дръвчетата са си по-хубави без тая декорация. Някак вместо да ги направи весели и празнични, внушава нещо заплашително, гротесктно, уродливо, поне за мен.

# 44
Аз дори не разбрах, че са дръвчета, помислих, че и зелената част е нещо изкуствено, вероятно, защото гледам от телефон.
И на мен не ми харесват. Ако все пак някой би украсил, може би някакви дискретни сребристи звездички биха създавали настроение. Но вкусовете са различни
Както в магазините, така и в блогове, клипове, снимки и тн, наред с изяществото на Коледа, виждам и много кич, натруфеност, пресищане. Но за всеки е различно, в изкуството също има по-пищни и по-семпли стилове.

Общи условия

Активация на акаунт