Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 832
  • 669
  •   1
Отговори
# 15
  • Euskal Herria
И аз си падам по минимализма. В последните две години даже почти преди Коледа решавам какво точно и как да украся.
Още ми е рано за този празник, ама пък при нас почнаха вече да монтират украсите по улиците.

Традиционната елха пред единия театър.
Иначе в момента обмислям бисквитки на есенна тематика Simple Smile.

# 16
Дани, благодаря за темата.
Вчера поръчах елха от Кауфланд. Надявам се да изглежда като на снимката. https://www.kaufland.de/product/339612114/?utm_medium=email&utm_ … campaign=customer

# 17
И аз благодаря за новата тема🎄
Концепция и аз нямах, но набързо я сътворих, защото харесах много зелени неща в Синсей. И така стана зелено и златно 😁
Май и аз съм по минималистичното украсяване, защото имам само елха, една чиния на масата и на дивана се търкаля едно коледно одеало и две възгланички Simple Smile

# 18
Благодаря за темата 💐
Записвам се, за да не изпусна предстоящите красоти.
И в духа на последните коментари, да си призная никак не съм по минималистичната украса. Говоря конкретно за коледния период. Искам да е светло, украсено, красиво 😊. И никога не се заричам нищо ново да не си вземам, защото просто знам, че няма да се сдържа.
Ето малко вдъхновение със снимки :

Специални благодарности на La Valletta, че сподели за светещите дръвчета в Лидл. Още същият ден минах и си взех.

Хубава и спорна седмица от мен 🍀

# 19
  • Под Сините камъни
Благодаря за новата тема-
Колкото повече наближава толкова повече искам да изкарам елхата. Даже вчера предложих на синчето другия уикенд да украсим елхата, той ме погледна и вика "Мамо луда ли си".
Чакам поръчка от Шейн и най вероятно като дойде и вадя елхата Grin

# 20
Благодаря за новата тема-
Колкото повече наближава толкова повече искам да изкарам елхата.
JoyJoyJoy Не си сама и аз вчера питах моите и те дружно - Давай! SmileSmile Но първо трябва да поръчам пак стикерите за прозорците.

# 21
  • Асеновград
И аз вече си мисля да вадя и да украсявам елхата, колкото и да обичам есента започва да ми става едно Коледно с всеки изминал ден.😀

# 22
  • в сърцето на един мъж...
И аз вече си мисля да вадя и да украсявам елхата, колкото и да обичам есента започва да ми става едно Коледно с всеки изминал ден.😀

Ами то като погледнеш магазините, пълни с коледни неща, няма как да не ти стане Simple Smile

# 23
  • Русе
Искрица, ползвай си елхата, нищо и няма.
Аз имам светещо дръвче от Юск миналата година и много си го харесвам. Така и не го прибрах след празниците, стои си в един ъгъл на хола, не съм го включвала да свети. Може скоро да започна да си го светвам вечер. Обичам светлинки всякакви. Миналата година ми хареса украсата на елхата и сигурно ще я направя същата с малко подобрения.

# 24
Ние този уикенд извадихме украсата, вече само ще добавяме това, за което не ни стигна времето. Доволна съм много и ми е едно щастливо вкъщи Heart Eyes

# 25
  • Някъде там
*sve*, мисля да си я ползвам Simple Smile . Наистина не си личи къде е счупена Simple Smile Остана да реша в какава цветова гама ще я украся. Винаги украсявам в червено и златно, имам изключително много играчки в тази гама. Повечето са  ми със сантиментална стойност, иска ми се да избягам от тази цветова гама, но ще видим накрая, най-лесно е да добавя зелени акценти в украсата, вместо да подменям всички играчки Simple Smile

# 26
Здравейте,

Имам драма с коледната ни елха. Като цяло искам да я сменя. Тази, която ползваме в момента изглежда по този начин:

Изглежда добре, висока е 1.60, идеален размер е, но... докато я извадя или прибера се надирам цялата, накрая изглеждам все едно съм се била с мечки.

Търся толкова голяма изкуствена елха, която да се вади и прибира лесно. Имаше по едно време едни, на които клонките са им с едни малки панти, които им позволяваха да се сгъват лесно, но никъде не ги намирам. Случайно да знаете от къде мога да купя такава? 

ПС: ако случайно намеря нова, тази ще я продам на символична цена

# 27
  • Някъде там
Здравейте,

Имам драма с коледната ни елха. Като цяло искам да я сменя. Тази, която ползваме в момента изглежда по този начин:

Изглежда добре, висока е 1.60, идеален размер е, но... докато я извадя или прибера се надирам цялата, накрая изглеждам все едно съм се била с мечки.

Търся толкова голяма изкуствена елха, която да се вади и прибира лесно. Имаше по едно време едни, на които клонките са им с едни малки панти, които им позволяваха да се сгъват лесно, но никъде не ги намирам. Случайно да знаете от къде мога да купя такава?  

ПС: ако случайно намеря нова, тази ще я продам на символична цена
Визуално прилича на моята елха, която поправих. Понеже и аз се надирам понякога, а моята е на малки панти, използвам ръкавици при разгъването на елхата Simple Smile.
 Много ми харесват този тип елхи и се чудя дали лесно се закачат играчките за тях.

Харесах  си и светлинна верига тип клъстер . Интересното при нея, че е с топло-бяла и бяла светлина.

# 28
# 29
  • София/Севлиево
Здравейте.
Благодаря от сърце за новата тема.
Нека я напълним с много идеи и красиви неща.
Аз днес приключих окончателно с есенно-хелоуинската украса,и май тая година още другата седмица ще почна да изкарвам коледната по-мъничко...Дано поне тя малко ме ободри и поразсее...

Общи условия

Активация на акаунт