Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 8 988
  • 533
  •   1
Отговори
# 15
Нямам тайни трикове, събирам сили и почвам да чистя 😆😆

# 16
Най-ефикасното решение е да имам точен план с какво да започна и с какво да завърша почистването, за да не губя излишно време и усилия

# 17
Тайният трик при мен е в бързина и организираността ми.

# 18
Тайният трик е детето да излезе с баща си, за да скрия някои ненужни играчки и да подредя. Също така мога да почистя по-детайлно, иначе ми се пречка. Избирам играчки за елха, които не пускат боклуци (брокат и др.). Ползвам робот за допълнителна лекота, защото не мога постоянно да вадя голямата прахосмукачка.

# 19
  • София
Нямам някакъв специален трик, просто всички в семейството се включваме в почистването.

# 20
Всяка неделя чистя с прахосмукачка робот! Чистя прахта със статични кърпички! И не отнема време! Мидля, че бързо ми се случват нещата!

# 21
Чистенето е част от ежедневието, а за празниците наблягам на украсата:)

# 22
  • София
А сега ви питаме: как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Нямам тайни трикове. Правя всичко, както обикновено, но с повече настроение и коледен дух 🙂

# 23
  • Пловдив
"Тайният " ми трик е да ангажирам цялото домочадие с почистването - всеки върши част от домакинските задължения според възможностите си. Всяка помощ от уреди и препарати е добре дошла Simple Smile

# 24
Пъфф, ако Дядо Коледа можеше да ми подари една вълшебна пръчица за тази работа -ама нъцки, за съжаление си трябва моп, парцалче и всичко както си му е реда за тази цел

# 25
Задължително почистване преди коледната украса - прозорци, пердета, прах. След това поддържа и добро настроение!

# 26
  • При децата ми
Един от триковете е да почистя добре преди да украся. Друг трик е да сложа украсата така, че минимално да затруднява почистването.

# 27
  • София
Тайният ми трик е децата и мъжа ми да са някъде навън, за да не ми се пречкат и през 5 минути да чувам "мамо, ела".. 😃

# 28
Всекидневно използване на прахосмукачка робот.

# 29
Обичам чистотата и държа на нея изключително много!
"Тайният" ми трик е ежедневно почистване 🤭🥰

Общи условия

Активация на акаунт