🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 3 416
  • 94
  •   14
Отговори
# 45
Запис с малка цел - повече да използвам стълбите и по-малко асансьор.

# 46
  • София
Цел - да ходя повече, да намирам време за себе си, да сваля поне 5 кг.
Бях започнала добре и започнаха мързела и оправданията, време е за промяна.

# 47
Цел 1 - да ям повече плодове/зеленчуци
Цел 2 - да спортувам 3 пъти седмично

# 48
1. Да пия повече вода.
2. Да си направя нов хранителен режим.

# 49
Моите цели са следните, засега с променлив успех:
1. Да не пия кафета късно през деня.
2. Да не ям късно вечерта
3. Да скачам всеки ден на батута по около 20 минути (с тия дъждове спрях, че батутът ми е отвън).
4. Да правя упражнения за добра стойка всеки ден.
5. Да правя фейс йога, не съм започнала още.

# 50
Записвам се! Целта ми е да правя минимум 10000 крачки на ден. Ще ми е интересно ако в съветите има рецепти за здравословно хранене при бременност.

# 51
Аз от години си се храня здравословно и балансирано, тренирам вкъщи, но сега си поставям за цел да правя повече крачки. Първата стъпка вече е предприета - днес си поръчах пътека за тичане, за да не съм зависима от времето навън. Иска ми се да съм и по редовна с маските за лице и всяка седмица да си правя поне 1-2 маски.

# 52
  • гр. Кюстендил
Много се надявам благодарение на вас наистина да направя един рестарт на тялото и ума. Целта ми е да включа в ежедневната си рутина поне 20-30-минутна тренировка, разгрявка, каквото и да, за да се чувствам една идея по-енергична и тонизирана...

# 53
Включвам се със следните цели:
Да възстановя диетата си от миналата пролет.
Да продължа с тренировките, за да подобря нивото си на тренираност.
Иска ми се да постигна и по-спокоен ум, но не знам как да стане. Не ми се започва пак с йогата.

# 54
Супер тема! Записвам се! Simple Smile

#1: Започни #Рестарт2025 с усмивка – запиши тук в темата една малка или голяма цел, която искаш да постигнеш за себе си в следващите 30 дни.

1. Малка цел - да намаля още сладкото. Малка цел е, защото вече започнах отнякъде.
2. Голяма цел - да изградя навик да тренирам - домашен фитнес, йога.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:15 от gemmahazeld

# 55
  • Варна
Записвам се в предизвикателството май само с една цел. Да остана максимално спокойна по отношение на голямата промяна, която ми предстои, а именно появата на ново човече.

# 56
Записвам се Simple SmileПървият триместър вече почти свършва, а аз започвам да се чувствам по-добре. Затова целта ми е да коригирам храненето си в посока на по-здравословна храна и най-накрая да включа леки тренировки за здраве и по-леко раждане.

# 57
  • Лясковец
Цел едно-да се опитам силно да огранича сладкото
Цел две да върна 3кг.-дори това е трудно за мен,от май месец не хапвам тестяно и не смъквам.

# 58
Да намирам време за четене

# 59
Голямата ми цел е да създам трайни здравословни навици - хранене, спорт, почивка
Малката - да спра сладкото

Общи условия

Активация на акаунт