🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 52 568
  • 879
  •   1
Отговори
# 60
Запис - цел сваляне на килограми

# 61
Записвам се с голямо желание и тези две цели:
1. Да съм постоянна в движението - поне да си създам  навик да правя упражнения вкъщи.
2. Да науча мозъкът си да почива - дали с медитация или с  други практики.

# 62
  • www.bg-mamma.com
#2: Синхронизирай тялото си! Твоят цикъл диктува енергията ти!

Направи днес лека домашна тренировка, която пасва на фазата ти – йога, стречинг или упражнения за тонус.

Не забравяй да се върнеш в темата, за да ни разкажеш какво направи или да споделиш линк към упражненията - това може да бъде полезно и за останалите участници.

Разбери как цикълът ти може да влияе на енергията и настроението ти в нашата статия.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:07 от BG-Mamma™

# 63
Цел номер 1 е да се храня по-здравословно.

# 64
#2. Синхронизирай тялото си! Твоят цикъл диктува енергията ти!
Сутринта започвам с крато видео walk at home - 15 мин, а ще завърша с народни танци довечера Simple Smile

# 65
Интересна и полезна тема. Включвам се с предизвикателството да опитам да намаля сладкото, да се движа повече и да имам волята за това.

# 66

След работа ще направя една 20 минутна йога с Yoga with Adriene:
https://www.youtube.com/watch?v=4JaCcp39iVI

# 67
Стартирай с леки упражнения за коремната част на Памела Рийф, мисля днес да включа и крака, а ако остане време за малко йога с Касандра, ще е бонус.
#2 Всичко е синхронизирано с цикъла.

# 68
Много интересно предизвикателство.
Записвам се с две поставени цели. Wink Да съм последователна във физическите упражнения. А ако мога да издържа да не ям или да не прекалявам със сладките храни ще бъде перфектен бонус

# 69
Запис и от мен.
Цел 1- да сваля 5 кг.
Цел 2-да започна да тренирам, че нещо все си намирам причини да не започна.

# 70
  • Sofia
Ще повъртя педалите на велоергометъра вкъщи около половин час.

# 71
Цел 1 Да съм постоянна с тренировките
Цел 2 Да организирам по добре ежедневието си

# 72
#1: Започни #Рестарт2025 с усмивка – запиши тук в темата една малка или голяма цел, която искаш да постигнеш за себе си в следващите 30 дни. -  от мен по-скоро за момента малка на пръв поглед цел - да използвам по-често регулируемото си бюро и да работя права повече, вместо седнала, въпреки че се възстановявам от лека контузия.
#2: Синхронизирай тялото си! Твоят цикъл диктува енергията ти! - вече направих дневната доза възстановяваща йога. Каналите на Yoga with Kassandra & Charlie Follows са ми любими.

# 73
Записвам се и аз : ))

Цел №1 - да правя йога и стречинг всеки ден, а през ден по-интензивна тренировка.

Цел №2- да сведа джънка до минимум и да се храня по-качествено.

# 74
  • София
Цел - да намеря по-балансирано хранене, да бъда по-постоянна в тренировките и да намирам по малко време за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт