🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 11 092
  • 260
  •   4
Отговори
# 75
Цел 1 - да започна да тренирам отново
Цел 2 - да променя хранителните си навици

#2 dance workout от ютуб канала на grow with Jo

# 76
  • София
Да правя упражнения поне през ден.
Да сваля три килограма сланини.

# 77
Най-много искам да започна да пия вода... поне по 1 литър на ден, а ако успея след това и да увелича до 1,5 л. Никога не пия, не се сещам за нея, в много редки случаи късно вечер по една чаша. Hands Point Up

# 78
  • Варна
#2 Тренировка днес няма да правя, но излизах да свърша някои неща, след малко пак ще ходим до магазина, та се отчитам с разходка.

# 79
Да увелича двигателната активност ,
да сваля три килограма ,да изпозвам всяка вечер антицелулитен гел и масаж.

# 80
  • София
Стигат ли 30 дни за създаване на добри навици, поне са начало, действие?!
1.Да огранича дневния престой в интернет, това включва и тук Satisfied.
2.Да спортувам 3 пъти седмично - във фитнес, с тежести.
3.Да си оправя дневния режим - по рано лягане и съответно целеното по рано ставане, да го хвана тоя циркаден ритъм, за който все слушам напоследък.
4.Да спра да се храня късно вечер - само нещо леко.

# 81
Здравейте, записвам се и аз. Аз съм намерила режима си, чувствам се добре, когато се храня нисковъглехидратно. Но искам да спра похапванията, да се храня само 2-3 пъти на ден и да започна систематично да спортувам. Целта ми за тези 30 дена е да спортувам всеки ден или във фитнеса или тичане в парка или ходене+ гимнастика вкъщи. Слагам три опции, защото много пътувам, за съжаление, което ми разнебитва режима.

# 82
  • София
#1: малка цел: да увелича времетраенето на тренировките ми до 1 час
      голяма цел: да пия повече вода
#2: Днес ще е високоинтензивна силова тренировка бицепс и трицепс - тя ме релаксира и ми е най-приятна

# 83
#2 Сутрента ще изпробвам тази йога 10минутка https://youtu.be/iPBVZqI6ee4?si=vJtjCwI-WtvO5ZpK

# 84
С удоволствие се включвам!
Цел 1: Да огранича стоенето в Интернет.
Цел 2: Да огранича или направо да спра яденето на шоколад и други сладки неща.
Дано да успея с това предизвикателство, ще бъда много удовлетворена!

# 85
Записвам се и аз с моите цели за следващите 30 дни:
1 отслабване, нека е видимо, да си го усетя по дрехите, няма да поставя цел в цифри
2 / Да спра да отлагам, да канализирам енергията си към важните неща, по-малко време да отделям за игри, безцелни клипчета и зяпане в социалните мрежи.

# 86
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Голямата цел е да започна да се движа повече. Една от малките е да намаля екранното време.

# 87
#1 ден 1 изпълнено

# 88
  • Русе
Чудесно предложение!
Включвам се първо, защото искам да променя дневният си режим, и второ да подобря външния си вид.
Напоследък съм се запалила по някакъв пилатес за над 50, искам поне да мога да правя тези упражнения, защото засега не мога.

# 89
Ден №2. Леки упражнения за тонус и настроение.

Общи условия

Активация на акаунт