🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 6 109
  • 136
  •   7
Отговори
# 90
  • някъде другаде
Цел 1 - да правя планк всеки ден
цел 2 - минимум 10000 крачки на ден

# 91
Записвам се и аз с голям ентусиазъм!

Две са целите ми:
1. да спра нездравословните похапвания между храненията
2. всеки ден да ям плодове и/или зеленчуци.

Желая на всички мотивация и резултати!

# 92
  • Северозапада
#2 се отлага за утре.

# 93
#2 Днес направих тази тренировка https://youtube.com/watch?v=fA4vim91q3E&si=cih2IIXqbnM35xhy

# 94
Цел 2 - 1000 крачки на ден.

# 95
  • Пловдив
Включвам се с цел да намеря правилният режим на хранене и да разбера защо ми се повишават антителата към щитовидната жлеза.

# 96
  • Русе
Благодаря за идеите
Цел номер 1-половин час вечер преди лягане да се занимавам с нещо релаксиращо като например четенето на книга.
Цел номер 2- да се усмихвам по-често и да мисля позитивно. Но не знам как реално ще разбера дали съм я постигнала тази цел.

# 97
Чудесна инициатива! Включвам се с първа цел до дочета книгата, която съм започнала. Втората ми цел е да подобря храненето си, да бъде балансирано от здравословна гледна точка.

# 98
Цел номер 1 е да бъда по-стриктна в грижата за ума и тялото си. Прекалено бързо се отказвам или винаги оставам на заден план себе си.
Номер 2 днес не го изпълних ,понеже сега виждам темата. Но така или иначе на 2ри ден от цикъла избягвам физическа активност, което май трябва да се промени.

# 99
Записвам се .
Цел. 1 да сваля 2-3 килограма
Цел.2 да започна дс тренирам по редовно

# 100
  • Телиш/Плевен
#1: Започни #Рестарт2025 с усмивка – запиши тук в темата една малка или голяма цел, която искаш да постигнеш за себе си в следващите 30 дни.

Поставям си за цел да се храня по-здравословно през целия ден, не само на закуска.

#2: Синхронизирай тялото си! Твоят цикъл диктува енергията ти!

В лутеална фаза съм, днес направих дълга разходка под дъжда.

# 101
Записваме се с 2 цели - да спя поне 6 часа на денонощие и да спра да се тъпча с боклуци, за да компенсирам липсата на енергия.

# 102
Записвам се. Цел номер 1- да повиша имунитета си и общия тонус. Номер 2- всеки ден да правя нещо малко, което ми носи щастие.

# 103
  • Варна
Да отслабна— 10 кг!

# 104
1. Да чета минимум по 2 книги на месец.
2.Да започна да организирам времето и задачите си.

Общи условия

Активация на акаунт