🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 10 789
  • 258
  •   4
Отговори
# 135
  • Samokov
Да повиша физическата активност, да спазвам здравословен режим на хранене и коригирам теглото си.

# 136
#3 Пия често чайчета билкови с повечко мед и лимон

# 137
  • Северозапада
#3 до сега не съм вземала/ правила нещо конкретно за имунитета. Чай пия зимата ежедневно. Може да започна да слагам джинджифил и лимон в него. Имам и пчелен прашец и клеева тинктура, които абсолютно забравям да ползвам.

# 138
  • Вдън горите тилилейски
3. Гледам да се храня с повече сезонни плодове и зеленчуци.

# 139
  • Sofia
#3: По това време вече наблягаме на шкембе чорба и топла пача от свински крачета с много чесън

# 140
#3 чай с мед и лимон. Mасажи  и мазане с етерични масла.

# 141
  • Разпиляна във въображението
3. Сезонни плодове и зеленчуци. Сутрешната вода с джинджифил и лимон е вече рутина отдавна.Настъпва сезона на ферментиралите храни Simple Smile

# 142
#3 истината е че целогодишно приемам хранителни добавки и смея да твърдя,че ми помагат за имунната система.
Преди съм тренирала всекидневно и се старая отново да започна защото смятам,че също помага за по-добър имунитет и физическо състояние.
Старая се да приемам много плодове и зеленчуци, но за сега ми се получава само с плодовете
Също така се старая да започвам деня с чаша топла вода и лимон,но не всеки ден ми се получава 🤭

# 143
Много бих искала да намаля стреса или поне да не ми правят впечатление дребни детайли, които ненужно ме изнервят.

# 144
В следващите 30 дни искам да се храня по-здравословно и да отслабна поне 2кг.

# 145
Моите цели са да намаля сладкото до абсолютния ми нимум и да започна да правя упражнения 4 пъти седмично.

# 146
Цел едно : по спокойни да съм
Цел две : спиране консумация на сладко

# 147
  • Благоевград
1. Да започна да се храня по здравословно.
2. Да отделям повече внимание за себе си.

# 148
  • Варна
 Чудех се дали да се включа, хич не съм по подобни режими и правила, обаче много напълнях, не само ми личи, а и ми тежи - физически, емоционално и финансово. Знам какво трябва да правя, но ме мързи, честно казано. Дано това споделено предизвикателство ми даде стимул. Факт №1- намалих хляба. Wink

# 149
#3: Пия билков чай и се старая да консумирам повече плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт