Пренебрежение

• 503
  • 22
  •   7
Отговори
Млад мъж съм на 22 години и се намирам във връзка, основана на откритост и взаимно съгласие за свобода. С партньорката ми сме се разбрали, че всеки от нас може да има само още един допълнителен партньор. Тя в момента се вижда с друг мъж - обективно по-непривлекателен и по-малко надарен физически (неговият е около 16 см, моят - 22).
Въпреки че аз все още не съм намерил подходяща партньорка, не възнамерявам да се противопоставям на това, което тя прави. И все пак не мога да се отърся от усещането, че тя започва да му отдава повече внимание, отколкото на мен.
Бих искал да разбера какво може да стои зад това нейно поведение и защо се чувствам по този начин.

# 1
Хайде, дъжда докара пак скучаещите в бг мама. Много ми е интересно ти лично ли му измери достойнството, или накара девойката да мери и документира?
Хем искаш уж отворена връзка, ама после "ама тя му обръща повече вниамние". Признай си, че ревнуваш и не си за такъв тип отношения и ще си решиш проблема.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:48 от DreamingOfSummer

# 2
Ами, сигурно се влюбва и я задоволява по-добре. За дебелината нищо не каза, за някои жени е по-важна от дължината.😆
Пък и ти недей да дремеш в бг мама - развърти се за някоя мома. 😆

# 3
Разбирам, че ти е забавно да публикуваш това, какво пък, никой не може да те спре.
Но да разчиташ някой да се върже е малко нереалистично.

# 4
А, нереалистично!
Я, колко закъсали лелки, някоя и на лично може да му пише, със снимка!😂

# 5
Да бе, да, надай се, коньо, за зелена трева. Simple Smile

# 6
  • София
Добре де, не може ли да вложиш малко повече старание като лъжеш? Или толкова са ти възможностите?

# 7
Ако не е използвана една и съща методология при измерването, резултатите не са адекватно сравними, съответно сравнението е непредставително.

# 8
  • До хладилника, който обичам
защо се чувствам по този начин.
Вероятно защото ти е 22см, но с много малък диаметър. Нормално е да се чувстваш тъжен от тоя факт.

# 9
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Другият партньор може да има вълшебни пръсти, и да прави чудеса с езика си?

# 10
Другият партньор може да има вълшебни пръсти, и да прави чудеса с езика си?

А може да практикува и тантра масаж.🙄

# 11
Не викай мецо, да не дойде. Замисли се, кой ти е виновен? Накрая и ще те напусне. Той какво прави и как го прави, и да го чуеш, по-зле ще се почустваш. Вместо само двамата да се развивате, ти я пускаш.

# 12
За сега вали само дъжд, не е почнал още сняг да вали, рано е за пързалки.

# 13
  • София
Обяснявам го съвсем неутрално и безконфликтно, без излишен морал, сантиметри и прочие.
Един човек, колкото и млад да е и енергия да има, в един момент просто не може да отделя време на двама други ежеседмично. В живота освен срещи има и работа, учене, почивка.
Така че, съвсем естествено е този човек да си пести силите и да започне да се вижда само с един човек.
Дето викаше баба ми "не мога да се разчекна". Trollface

# 14
  • София
защо се чувствам по този начин.
Вероятно защото ти е 22см, но с много малък диаметър. Нормално е да се чувстваш тъжен от тоя факт.

За много жени 22 см не са голям кеф. Точно 15-17 см е топ изживяване.

Авторе, ти с тия 22 см как са та утървали младите? Почвай да го рекламираш.

Общи условия

Активация на акаунт