🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 6 109
  • 136
  •   7
Отговори
# 120
Приемам витамини, минерали и пробиотици.

# 121
С две малки деца и един тийн, предпазването от болести е предизвикателство. Научих се да консумирам сезонни плодове и зеленчуци. Добавям в менюто си сурови ядки и мед. Движение на вън всеки ден. Няма значение дали вали дъжд или е ужасен студ, аз имам по 10000 крачки всеки ден на вън. На същото уча и децата.

# 122
#2 Минах 3 км вчера. Бях планирала 7, обаче в този дъжд мисля, че е добре.
Днес ще повторя.
Планирам да започна да добавям упражненията по тези 2 клипчета, които съфорумките Илияна.Р и sislaka публикуваха малко по-рано, за което много им благодаря:
https://www.youtube.com/watch?v=iPBVZqI6ee4
https://www.youtube.com/watch?v=fA4vim91q3E

#3 Направих любимата ми домашна лимонада: един лимон, добавих мед и вода и ще го пием семейно.

# 123
#3 От две седмици насам всяка сутрин изстисквам по 1/2 лимон, добавям с.л. мед и разреждам с чаша топла вода - за мен и за двете ми деца.

# 124
Ден втори от предизвикателството-изпълних си режимното кардио,много ме зареждат упражненията придружени с любима музика.
Ден трети тайната на моя имунитет е здравословното хранене,зимата не пропускам ден без любимите ми билкови чайове с мед и лимон.

# 125
  • Телиш/Плевен
#3: Тази година октомври ни изненада с първите си свъсени, дъждовни дни. Затова е важно да обръщаме достатъчно внимание на здравето си и да го подкрепяме постоянно.
Сподели с останалите участници в предизвикателството коя е твоята тайна да поддържаш имунитета си през есента.

Хапвам повече цитруси, мед, чесън и люто.

# 126
#1 Цел - краткосрочна и дългосрочна - да овладея храненето си, особено вечерното такова.

# 127
Включвам се и аз.
Цел 1 е да намеря време за упражнения. Поне 2 пъти седмично!
Цел 2 е да успея да променя и начина си на мислене. Да съм по-спокойна, да не съм тревожна.

# 128
#3 Моят сутрешен навик е да изяждам по една кофичка желирано кисело мляко. За имунитета се старая да се движа възможно най-много до колкото ми позволяват свободното време и физическите сили. Пия витамини и хранителни добавки.

# 129
  • София
Рестарт с леко отслабване на килограми и детоксикация на тялото и да намеря енергия за работата, която изисква огромно спокойствие и силна психика.

# 130
#3: за имунитет се храня със сезонни плодове и зеленчуци

# 131
Отчет за днес:
Първата цел не успях да изпълня много добре, прегреших с шоколадов бонбон в напрегнат момент на работното място.
Но пък по втората цел в плодово-зеленчуковия си актив отбелязах една ябълка.

# 132
#1: да откажа цигарите и да започна активно да практикувам йога в домашни условия (избрах си Yoga with Adrienne)

#2: направих първата си йога-сесия у дома

#3: пия витамини, клеева тинктура, Гравиола и чай. Ако бих успяла да сменя кафето с чай, ще съм много щастлива.

# 133
#3 Всяка сутрин по лъжица мед, 2 чая на ден и прием на рибено масло.

# 134
  • София
3. Хапвам джинджифил, лимон и мед често.

Общи условия

Активация на акаунт