🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 6 532
  • 140
  •   13
Отговори
# 105
1. Моята цел е да си изградя режим с бебчо, за да мога всяка сутрин да правя упражнения.
2. Да имаме тематични вечери и да внеса есенно настроение с интериора. 🤗

# 106
  • Вдън горите тилилейски
#1: Целта ми е да увелича физическата активност, да намеря балансирано и здравословно меню за семейството и ако мога да сваля проклетите 5 кг. Simple Smile
#2:  Упражненията ще са довечера след вечеря.

# 107
  • Разпиляна във въображението
1 - намалявам сладкото, 5000 крачки, повече вода
2 - да използвам приложението, което свалих преди време за кратки тренировки у дома

# 108
1. Да чета поне по една нова книга всеки месец.
2. Да съм физически активна всеки ден.
3. Да се храня по-здравословно.
4. Да повиша имунитета си.

# 109
Записвам се
малки цели:
1. Да започна редовно да правя сутрешна гимнастика;
2. Да изяждам по едно авокадо на ден;
3. Да правя 10 000 крачки на ден.

голяма цел:
пилотиране на дрон

# 110
Днес не се изтеглих, но първия ден бях 79.3 кг, от там стартирах. От 2 дни не съм хапвала купешки сладки неща тип бисквити и вафли, а само плод, като десерт.
#2 Вчера една разходка в дъжда, за едни 6000 крачки, но пак е нещо. Да видим какво ще донесе ден 3.😁 Дано не се пречупя за сладкото.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:08 от KalinkataMalinkata

# 111
Здравейте, отчитам се за вчера --храних се много добре, без похапване, нисковъгл. Спорт -- ходене 20 000 крачки.
Днес ще се целя да отида на фитнес, защото сеприбирам, но аконе успея-- отново 20 хил крачки ще целя. Естествено, храненето е най-важно.

# 112
#3: Тази година октомври ни изненада с първите си свъсени, дъждовни дни. Затова е важно да обръщаме достатъчно внимание на здравето си и да го подкрепяме постоянно.

За да стане една добра практика част от ежедневието ти, са нужни поне 21 дни.
Почни от днес - изпий чаша топла вода с лимон и малко джинджифил на гладно. Опитай се с постоянство да превърнеш това в добър навик.

Сподели с останалите участници в предизвикателството коя е твоята тайна да поддържаш имунитета си през есента. Ние ти даваме жокерче - виж тук.

# 113
#3 поддържам добри нива на вит. Д3

# 114
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
#3 Опитвам се да увелича приема на сурови сезонни плодове и зеленчуци през есента. През зимата приемам  имуностимулатор и витамини.

# 115
  • Варна
#3 От години пия само топла вода сутрин на гладно. А за добър имунитет приемам пробиотик.

# 116
#3 Пия сироп от черен бъз

# 117
#3 храня се със сезонни продукти и пия чайове

# 118
#3: Тази година октомври ни изненада с първите си свъсени, дъждовни дни. Затова е важно да обръщаме достатъчно внимание на здравето си и да го подкрепяме постоянно. За да стане една добра практика част от ежедневието ти, са нужни поне 21 дни.
Почни от днес - изпий чаша топла вода с лимон и малко джинджифил на гладно. Опитай се с постоянство да превърнеш това в добър навик.Сподели с останалите участници в предизвикателството коя е твоята тайна да поддържаш имунитета си през есента.

От години сутрин пия топла вода, но с щипка сол (редувам хималайска, йодирана и келтска) вместо с лимон. Иначе поддържам имунитет с разходки на свеж въздух, когато времето позволява, и пия много чай

# 119
Старая се да поддържам имунната си система целогодишно, а според мен тя е силна благодарение на здравословното хранене, активното спортуване, разходките сред природата и положителната нагласа. Разни витамини са само малко допълнение към тази рутина.

Общи условия

Активация на акаунт