🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 10 889
  • 258
  •   2
Отговори
# 150
  • Sofia
Поставям си две цели: да спра сладкото и глутена и да почна тренировки по айкидо от другата седмица.

# 151
#3: Пия постоянно пробиотик. Чай от джинджифил си правя отвреме-навреме.

# 152
Темата идва точно навреме! Последните дни попрекалявам с хапването, така че се записвам с удоволствие! Целта ми е да стегна тялото и да сваля поне 2 кг.

# 153
За съжаление в края на лятото режимът ми на тренировки се разреди много. Сега с този #Рестарт си поставям за цел отново да хвана ритъма, с който съм свикнала.
#2 Започнах да правя дихателни упражнения съвсем наскоро и установих, че ми действат успокояващо.
#3 А за подсилване на имунитета залагам на билкови чайчета сутрин, обед и следобед - всеки с различни съставки. Наблягам и на естествен прием на пробиотици със закуската сутрин.

# 154
Записвам се с цел да си върна сутрешната тренировка и да започна есенен хранителен режим с подходящи за сезона храни.

# 155
  • Горна Оряховица
цел - да не се ядосвам на пакостите на децата Simple Smile

# 156
Ден 3 изпълнено
Скрит текст:

# 157
Искам да правя гимнастиката, определена ми от физиотерапевт, ежедневно и да престана да се храня късно вечер.

# 158
Записвам се с цел в следващите 30 дни да си създам навика да ставам по-рано и да започвам деня с усмивка.

# 159
Цел -Да започвам деня с усмивка на m1917 много ми харесва.
Поставям си го и аз за Цел и то номер 1! Няма по-хубаво от това, да започнеш деня с усмивка. Денят ще е хубав и ще се случват хубави неща.
Цел 2 - Ще се опитам да мисля само позитивни неща и всички негативни да отхвърлям веднага, като насочвам позитивна мисъл. Не знам къде бях чела, че ако изхвърлиш негативни мисли и се стараеш да мислиш само позитивно, то след 30 дни ще усетиш как животът ти се е променил в положителна насока и всичко ти се получава по най-добрия начин за теб.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:49 от Merelenda

# 160
  • софия
Цел номер едно е да повиша емоционалното си и психично здраве.

# 161
1. Да започвам деня с усмивка и благодарност.
2. Да не се ядосвам за глупости!

# 162
Малка цел - да смъкна още поне 2 кг.
Голяма цел - следващото стъпало в професионален план.
Имунитета поддържам с разходки на открито и билкови/ плодови чайове.

# 163
#3 По принцип зимата си пия всяка сутрин топла вода с изцеден лимон. Мога да добавя и джинджифил вътре.
Относно целите, които имам вчера пропуснах упражненията, но днес си наваксах и добавих 5 мин.бягане.

# 164
  • на последния етаж
Да сваля 2 килограма.

Общи условия

Активация на акаунт