🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 10 348
  • 253
  •   10
Отговори
# 165
#1 Да се погрижа за тялото си за да се чуствам енергична и пълноценна.
#2 Сутрешна загрявка съчетана с игра с малката, носи много настроение и всичко минава неусетно.
#3 Сушени плодове и ушав. Не са много популярни в днешно време, но зареждат организма и са лесно усвоими.

# 166
Страхотно предизвикателство за поставяне на цели за   началото на есенният сезон.
Цел номер едно,#1която си поставям е да започна денят си с усмивка, се освободя от негативните мисли и напрежението от ежедневните задачи,да се настроя позитивно и да се науча да подсилвам дните си с леки,здравословни закуски,които ще  заредят умът и тялото ми с енергия.
  Цел номер #2 Да се науча да отделям повече време за себе си за успокояващ релакс с приятна музика,който допълнително ще ме зареди с енергия и сила за да не усещам умора и изтощение в края на работният ден.

# 167
Предизвиквам се:
1. Да ходя повече пеша и да не ползвам асансьор.
2. Да се храня с повече плодове и зеленчуци, да намаля сладкото и хляба и да правя фаст веднъж седмично.

# 168
Записвам се с цел да не пропускам хранене и да спазвам режим с повече плодове и зеленчуци.

# 169
#2 - лека йога, тъй като не съм много подвижна в момента.

#3 - пия Витамин Д3+К2 и Омега 3

# 170
  • Пловдив
Поставям си предизвикателство да бъда по-търпелива и спокойна и да не допускам негативни хора около мен

# 171
  • www.bg-mamma.com
#4: Замени един любим хранителен продукт с по-здравословна алтернатива и се върни в темата, за да споделиш своя избор.

Опитай с малки стъпки: вместо бял хляб – пълнозърнест, сладоледа замени със замразено бананово пюре, тортата – с пресен плод, чипса или солетите – с шепа печени ядки. Дори малките промени, като тъмен шоколад вместо обикновен или вода с лимон вместо газирана напитка, могат да направят разлика. Не е нужно да се лишаваме от всичко наведнъж – важно е да започнем постепенно.
Сподели после в темата какво избра и как се чувстваш!

# 172
#4. Картофи с алабаш - любима замяна, вкусът е подобен, нямам проблем с покачване на КЗ.

Вафли, пастички със сурови барчета Roobar. Рядко си позволявам “купешко” сладко, но тези са ми любими.

# 173
  • Варна
#4 Сладкото с плодове като фурми, ябълки, банани.

# 174
#4 Отдавна съм заменила белия хляб с пълнозърнест и се чувствам много добре.

# 175
#4: Замени един любим хранителен продукт с по-здравословна алтернатива и се върни в темата, за да споделиш своя избор.

От няколко месеца, поради здравословни проблеми, замених бял хяб, бял ориз и макарони с пълнозърнести варианти.
Днешната замяна е шепа бадеми, когато ми пристърга стомаха, вместо пакет зрънчо.

# 176
  • София
Цел 1 - да започна отново да спортувам - два пъти седмично плуване + тренировки вкъщи.
Цел 2 - да се храна по-балансирано и здравословно.

# 177
  • Sofia
Отдавна съм заменила белия хляб с царевичен, протеинов или ръжен
Ям черен шоколад
И вместо чипс и тортила чипс със сос замезваме със салати от сурови или варени зеленчуци

# 178
  • София
#1 Голямата ми цел е да отслабна и да съм по-жизнена и енергична.
#2 Упражненията, които избрах са ходене навън. Ходя по час и половина с бързо темпо рано сутрин, слушайки музика и така денят ми стартира чудесно.
#3 Обичам да пия билкови чайове в студеното и дъждовно време, защото те ме ободрьват и тонизират, както и се грижат за имунитета
#4 Заменила съм белият хляб с пълнозърнест. Вместо бисквити и вавли хапвам плодове.

# 179
Привет на всички ☺️
И аз се записвам.
1.Да правя редовно упражнения
2. Да откажа цигарите

Общи условия

Активация на акаунт