🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 14 143
  • 291
  •   5
Отговори
# 240
#5 Благодарна съм за моят син, за днешния ден, благодарна съм, че сме здрави и че живеем в мирна страна, благодарна съм и за работата, която ни осигурява нормален живот.

# 241
1. Благодарна съм за слънцето и хубавата разходка.
2. Благодарна съм за хубавия филм, който гледам.
3. Благодарна съм хубавите неща, които ми каза един лекар днес.

# 242
Записвам се да започна упражнения за да стегна това разпуснато тяло . Искам да се чувствам добре в кожата си.

# 243
#5 Благодарна съм, че аз и семейството ми сме живи и здрави. Благодарна съм за живота, който имам, такъв какъвто е! Благодарна съм за близките хората в живота ми.

# 244
#4 Замених захарните изделия с плодове.
#5 Благодарна съм, че всички в къщи са здрави, че днес имах възможност да посетя едно много енергийно място и да релаксирам сред природата, че служебните ми дела вървят повече от добре и че довечера ще вечеряме с близка приятелка и ще се забавлявам в чудесна компания.

# 245
: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!
1-Благодарна съм за двата часа следобяд които прекарах с децата си в парка,страхотно и зареждащо беше 💙💚
2-Благодарна съм за приятната компания и страхотните приятелки с който бях сутринта преди работа,мрачната и подтискаща мъгла изчезна в тяхната забавна компания ❤️💛🤍
3-Благодарна съм за най-страхотната работа,която си намерих и вече две години сме страхотен колектив ❣️.

# 246
Аз се храна достатъчно здравословно и два пъти седмично ходя на народни танци, които са доста интензивна тренировка за долната част на тялото, ноооо бих искала да имам самодисциплина и постоянство да започна поне 2 или 3 пъти седмично да правя по 15-30 минутки упражнения със собствено тегло или гирички за горната част на тялото. Отборен играч съм и не съм сигурна, че сама ще успея да се мотивирам...

# 247
Моята цел е да се науча да не отлагам

# 248
#5 Благодарна съм за това, че мога да виждам красотата, да чувам птичките и дъжда капещ върху земята. Благодарна съм за това, че близките ми са до мен. Благодарна съм за прекрасното семейство, своето имам, имам прекрасен съпруг и две страхотни деца. Благодарна съм и за тази задача, прекрасно е да отделя малко време за позитивни мисли и емоции.

# 249
  • оттам, откъдето започва България
Отделих доста повече от няколко минути днес, за да се вслушам в себе си и да благодаря:
За това, че се събуждам отново и съм здрава.
За това, че ми предстои един прекрасен ден.
За това, че ми се дава възможност да се радвам на здравето, щастието, късмета и успехите на децата ми и внуците ми.
И точно днес: За това, че е петък и ми предстоят два почивни дни, в които мога да се отдам само и единствено на нещата, които лично на мен ми харесват, без да се съобразявам с нечие мнение.

# 250
5. Днес съм благодарна, че аз съм здрава и децата ми са здрави. Благодарна съм, че съм си свършила работата. Благодарна съм, че успях отида някъде, където отдавна исках, но не намирах време.

# 251
  • Телиш/Плевен
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!

Благодарна съм днес и всеки изминал ден за дъщеря ми, за човека до мен и за всички чути молитви.

# 252
Записвам се и аз с две цели:
- Да намаля консумацията на захарни и тестени изкушения.
- Да бъда по- организирана.

# 253
Записвам се.
Като цяло до преди около 7-8 месеца рядко хапвах сладко (може би веднъж-два пъти месечно покрай женския период , понякога и по-рядко) , но в последно време всеки ден. За това моето предизвикателство е да не консумирам бяла захар 30 дни 🙏

# 254
3) в началото на есента вземам респивакс. Така се подготвям за грипния период.
4) замених любимите вафли с такива без захар, със стевия. Чудесни са!
5) Благодарна съм, че днес ми беше ползотворен деня! Благодарна съм, че имахме много приятна вечеря със семейството! Благодарна съм за това, че си легнахме в нашия уютен, топъл и чист дом, сити и спокойни!

Общи условия

Активация на акаунт