🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 9 480
  • 229
  •   10
Отговори
# 180
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
#4 Белият хляб с пълнозърнест вече е факт. Мюсли барчетата за десерт заменям с ябълка.

# 181
#4 - замених сладкото с плодове и протеин, ако почувствам глад между храненията хапвам няколко ореха

# 182
#4  Сушени плодове вместо шоколадов десерт, ядки между хранения ако ми се хапва нещо вредно. Свиква се и без хляб, първите дни е трудно и странно, защото имаш чувството, че не си се нахранил. След това дори и приятно, защото не усещаш тази  тежест, с която си свикнал.

# 183
Ден 4-отдавна съм заменила бялото брашно с пълнозърнесто 😊.

# 184
#4 Замених спагетите с оризови мисли. Махнала съм всичко с глутен от менюто си.

# 185
#4 т. к. всичко изброено вкъщи вече е заменено, днес реших да спра с белия ориз и да го заменя с кафяв.

# 186
#4 опитвам се да заместя захарните изделия и започнах да хапвам от суровите барчета на Лидл, уж са без рафинирана захар ( с фурми са). Чипсове и снаксове също искам да заменя - ям много ядки,оризовки,солети,но пак си мечтая за чипс 😆

# 187
Моята цел за следващите 30 дни е да започна да правя упражнения за корем редовно за да започна да виждам резултати.

# 188
Да намаля вредата храна и да се движа повече.

# 189
#4 Прясното мляко с кисело или ядково в зависимост от случая.

# 190
Цел 1: да намирам повече време за връзка с близки приятели
Цел 2: да спестявам

# 191
#2 В службата имаме малък фитнес и почти всеки ден правя упражнения - със собствено тегло, силови и разтягащи...

# 192
#3 всяка сутрин пия по 2 чаши топла вода, сега ще пробвам и с джинджифил
засилвам имунитета с разходки, движение, разумно хранене, супер храни - спирулина, хлорела, ленено семе, чиа,... и вече хранителна добавка с витамини.

# 193
Пица с блат от тиквички, вместо обикновено тесто.

# 194
  • Телиш/Плевен
#4: Замени един любим хранителен продукт с по-здравословна алтернатива и се върни в темата, за да споделиш своя избор.

Вместо чипс, хапвам кашу.

Общи условия

Активация на акаунт