🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 10 598
  • 256
  •   8
Отговори
# 210
  • Countryside
Интересно предизвикателство. Записвам се с две цели.
Физическа цел - да пия повече вода и да правя над 5000 крачки на ден, което леко не ме влече в това мърляво време.
Психическа - да отделям време за себе си всеки ден, дори и 15мин да са, но да са си за мен.

# 211
Правя 30 минутни комплекси с горички и после 10 мин. йога. Чувствам се страхотно .

# 212
И аз се записвам с цел
#1 да намаля болките в кръста с упражнения...
#2 да възстановя енергията си...
Често заменям чипса с ядки. Ще пробвам да заменя и белия хляб...

# 213
Отдавна съм заменила сладкишите от магазините със здравословни алтернативи. Постоянно приготвям печива без захар, бяло брашно и подобни. Използвам много яйца, извара, малини, боровинки, банани, бадемово брашно, блендирани ядки, тахани и черен шоколад над 90 % и смея да твърдя, че тези неща са по-вкусни от купешките. Хляб също си правя аз, предимно със семена.

# 214
#4: Отдавна всичко е заменено, но все пак мисля да се откажа и от ядките.

# 215
  • София
1. Да намирам поне 30 мин на ден за движение - разходки, йога.
2. Огранича сладкото и тестеното.

# 216
Здравейте и от мен.
Записвам се със започване на нов режим на хранене - Зоната.  
Предполагам, че в началото ще ми е по-трудно с всички изчисления, но твърдо съм решила да започна трансформация на тялото и ума си Simple Smile

# 217
  • София
Записвам се
1.Да почивам повече
2. Да намеря време за физически упражнения

# 218
  • Вдън горите тилилейски
#4. Отдавна опитвам да заменя белия хляб с пълнозърнест такъв, и дори да се откажа на цяло от него. За сега с променлив успех. Ще опитам да заменя и сладкишите с домашни алтернативи с подсладител и малко съдържание на бяло брашно.

# 219
Записвам се с малка цел.След трето раждане преди 3 месеца малката ми цел е за 30дни да смъкна 3кг.Сега се записвам и с голяма цел-да смъкна 10кг,което зная,че не е никак здравословно за толкова кратък период,но така или иначе няма да го постигна 😃

# 220
Записвам се и аз:
- да започна да се храня по-здравословно и да пия повече вода
- да отделям поне по 15 минути за себе си

# 221
Поради лични причини се наложи да започна да работя от дома и вече осем години работя така. Има си добри моменти, но физическата активност отиде на кино.
Затова ми се иска да започна всеки ден да правя като начало  2000 крачки и да огранича сладкото. И да отделям малко повече време за себе си.

# 222
Включвам се, като моята целта е здравословен баланс - психически и физически. Бременна съм, и не мога да се подлагам на рестрикции, но гледам да поддържам баланс да се чувствам добре.

# 223
  • оттам, откъдето започва България
#4: Хляб не ям, но със сладкото прекалявам понякога.

# 224
Винаги се опитвам да отслабна , но засега не ми се получва дълготрайно.
Другото което искам е една по спокойна моя версия.

Общи условия

Активация на акаунт