Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 024
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 655
Ами аз не го разбирам този въпрос така зададен. Tays, ти нямаш ли въпрос относно това защо АБ ще приеме ДП, след като той си призна за повече от 5 изневери (може да са и 20)? Или пък нямаш ли въпрос към себе си как ще гарантираш ти лично 100% на партньорката на сина си, че той няма да ѝ изневери повече от пет пъти? И ако да - тогава какво? Или само за собствените гарджета се тръшкаме и тюхкаме.
Богданска също трябваше да го обругае за изневерите, но явно не ѝ достига акъл на нея (поне все още).
Еми , те гарджетата са ни важни Rolling Eyes.
Темата не е за мен , но синът ми е престъпно моногамен. /тоест- задръстен/ .
Ако изневерява на жена , която обича , аз първа ще хвърля камъни по него . Не знам , не го разбирам аз това с изневерите . За мен е много лично да имаш връзка , много интимно и много красиво , сексът с любим човек е дар. ДП , според мен , е изневерявал после / ама по-после , а не- по време /.Само така си мисля , де. А тя , ако е била толкова комфортно разположена в тази връзка / с ДП/ , защо е хойкала. И , айде , да кажем , хойкала. А защо сега го афишира ?
То голям героизъм жена / и то хубава / , да е лесна.

# 2 656
ШШшшшт, за хойкане да не се чува. Афиширала го с гордост, след като всички разбрали. Петканов не и е изневерявал, скалъпи го Брадъра, че да не е капо, рогоносеца му неден hahaha

# 2 657
  • София
леле, ще рече човек, че на вас е изневерявала! Да раздаваме камъните  и да обявим награда девствен пояс за тази, което хвърли най-много камъни по Александра. Понякога си мисля, че най-големите моралисти имат много неизживянни сексуални фантазии. Има и достатъчно описани случаи в историята как най-големите моралисти са се оказвали сексуални садисти.

# 2 658
  • Испания
Има нещо твърде нездраво във връзката им като цяло и във всеки един от тях поотделно.

леле, ще рече човек, че на вас е изневерявала! Да раздаваме камъните  и да обявим награда девствен пояс за тази, което хвърли най-много камъни по Александра. Понякога си мисля, че най-големите моралисти имат много неизживянни сексуални фантазии. Има и достатъчно описани случаи в историята как най-големите моралисти са се оказвали сексуални садисти.

Все пак темата е за обсъждане на участниците във формата, а не за обсъждане на съфорумките. А това доста често се забравя и се нарушават правилата на форума.

# 2 659
  • София
Според същите тези правила отдавна трябваше да пратя хабер на мотератор за писаниците на потребителката Дора - вулгарни, чинични, преминаващи всякакви граници. Та, какво викаш за правилата?

# 2 660
Хайде стига вече с тези Петканови и цирковете им.

# 2 661
  • Испания
Според същите тези правила отдавна трябваше да пратя хабер на мотератор за писаниците на потребителката Дора - вулгарни, чинични, преминаващи всякакви граници. Та, какво викаш за правилата?

Ами, прати. Аз за нея ли трябва да ти отговоря?

# 2 662
Има нещо твърде нездраво във връзката им като цяло и във всеки един от тях поотделно.

Все пак темата е за обсъждане на участниците във формата, а не за обсъждане на съфорумките. А това доста често се забравя и се нарушават правилата на форума.
+1 При такава голяма любоФ, не намирам за нормално изневерите. При Богданска са предварително обявени, че ще продължава да ги прави, дори след сватбата. Това е патология Mr. Green

# 2 663
Плюс онова за хастара, дето го из*ра, обръщайки се лично към теб.

# 2 664
  • София
Нали си говорим за правилата на форума? Ако ще си обяснявамме кое е позволено и кое раззрешено, то изказвания от сорта като на тази потребителка, и други потребителки, които използваха думи като разпоретина, то поне половината от тази тематрябва да я няма. Това, което мен ме изненадва неприятно е, че едни жени могат да са толкова отвратително жестоки към друга жена, дори по-жестоки от мъжете.

О, на мен много ми хареса това за хастара, лично към мен от Дора! Да не съм луда да се обаждам на модератор да я трие - нека  хубаво да се прочете какви ги мисли и пише! Дори искам да развие мисълта си, ще я обрисува като жена и бааба идеално!

# 2 665
  • Тра-ла-ла
Говоооори Бай Брадър. Ей, миндили, млъкньете, бье. Почвайти да съ сприятилявъти....иначи ши сляза и ши ви изплющя

# 2 666
Това, което мен ме изненадва неприятно е, че едни жени могат да са толкова отвратително жестоки към друга жена, дори по-жестоки от мъжете.
Изненадва? Че това си е така от памтивека.

# 2 667
  • София
не че толкова съм изненадана по принцип, колкото че са способни да го напишат, а хисторите помни.

# 2 668
Нали си говорим за правилата на форума? Ако ще си обяснявамме кое е позволено и кое раззрешено, то изказвания от сорта като на тази потребителка, и други потребителки, които използваха думи като разпоретина, то поне половината от тази тематрябва да я няма. Това, което мен ме изненадва неприятно е, че едни жени могат да са толкова отвратително жестоки към друга жена, дори по-жестоки от мъжете.
И какъв е проблемът, който създаваш. Никой никого не обижда. Коментираме откровенията, създадени от Богданска. Призна си момичето, че е потентно. Очевидно повече от нормалното. Като види мъж, краката и отказват земното притегляне. Нютон, ряпа да яде. На Mr. Green

# 2 669
  • София
Нали се говореше, че ще има и олд старс брадър. Този се изчерпа с дивотиите на Петканови. Харесвам продукцията, но по големи глупости от тази "сватба" не съм гледала. Все е имало недомислици в режисирането, но сега избиха рибата.

Общи условия

Активация на акаунт