Стани богат - тема 29

• 140
  • 5
  •   1
Отговори
  • тук, на мястото си
„Стани богат“ е първият международен формат, реализиран в България.
Тази година се навършиха 24 години от първото предаване, което  беше излъчено  на 12 май 2001 г.
През годините  се налага като един от най-обичаните формати в българския ефир,  гарантиращ  забавление за цялото семейство.
"Стани богат"е предаване в което всеки може да научи нещо ново.
 Освен в ефира на bTV, всяка вечер от 18.00 часа, предаването е достъпно и на онлайн платформите на bTV Media Group.

Правилата на играта:

15 въпроса – от 100 лв до 100 000 лв
Първа сигурна сума – 500 лв на 5-ти въпрос.
Втора сигурна сума – по избор на участника между 6-ти въпрос и 14-ти въпрос: 1000 лв. – 50 000 лв.

Жокери:

-- „Помощ от приятел в публиката“
  --„50:50“
  --„Обади се на приятел“
  -- „Попитай водещия“

Жокерите са четири, но участника има право да ползва само три. Кои и кога - решава само той.

Старата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1773236

Приятно коментиране и забавление!

# 1
  • Русе
Пряпорец било военен чин! Няма ли кой да му каже на Кънчев да не коментира неща, които не знае - все пак, това предаване се води образователно, а той обърква публиката.

# 2
Има и сходна дума за военен чин. Дали Кънчев е объркал, дали не се е чуло, не знам.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1% … D1%87%D0%B8%D0%BA

# 3
Може да е коментирано в предишните теми, но аз не съм била там. Та, не разбирам защо махнаха жокера помощ от публиката! Беше полезен жокер, за мен даже най-добрия. Публиката много рядко е грешала за всичките тези години.

# 4
Точно защото е прекалено полезен.
В САЩ май си го имат - гледах когато Мат Деймън игра и мисля, че предходните участници го използваха (не помня вече).

# 5
  • София
Може да е коментирано в предишните теми, но аз не съм била там. Та, не разбирам защо махнаха жокера помощ от публиката! Беше полезен жокер, за мен даже най-добрия. Публиката много рядко е грешала за всичките тези години.
Защото не гласуваше публиката, а компютърът. Веднъж имаше въпрос за Джъстин Тимбърлейк, гласува публиката, която беше 65+ и съответно даде верен отговор Laughing

Благодаря за новата тема! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт