Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
То няма нормален човек, който ще съжалява за един-два оргазма в повече. На Романова не й отива, ама кво да правим.

# 286
Как се казваше актьорът, който беше баща на Наталия

# 287
  • ту тук, ту там
Юрий Ангелов

# 288
Дано бащата на Наталия да не се "запознае" със сестра и и да започнат да ги показват като  духчета , които дебнат . Натали и без това е сдухана .
В промото за утре  нещо Захарив е бесен ,чупи разни неща и крещи , май операцията на  ръката не е минала добре .

# 289
  • somewhere near the sea
С учудване разбрах, че актрисата Елена Карабойчева(сестра Чокова) е на 47 години и е многодетна майка. Имала три деца на 22, 20 и 8 години. Браво на нея, изглежда перфектно.

# 290
С учудване разбрах, че актрисата Елена Карабойчева(сестра Чокова) е на 47 години и е многодетна майка. Имала три деца на 22, 20 и 8 години. Браво на нея, изглежда перфектно.
Уау! Много ми е сладурска тя, с тея къдрици е като кукла. Вчера случайно я мернах в предаването Сделка или не, беше една от мацките с кутиите.
Наистина изглежда перфектно!

# 291
  • There I was on a July morning
Мисля, че реакцията на Романова си е естествена, като за човек донякъде отчаян, нямащ опит в изневерите и забърсал за една нощ съпруга на колега. Калин се държи засега непроницаемо, но очаквам все пак да прояви някаква емоция във връзка със случката.

П.П.  Видях коя е сестра Чокова,  изглежда страхотно!

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 20:17 от Скубиду

# 292
  • тук, на мястото си
Романова просто е гузна,  не би трябвало да очаква нещо, но се чувства виновна, на годините на майка му е все пак.

# 293
  • София
И беше кандидат кметица на Младост.

# 294
  • София
Всестранно надарена - актриса, модел, кметица. Grinning Иначе ми е симпатична.

# 295
На Калин наистина физиономията му е желязна. Не вкарва никаква емоция в "авантюрата си" с Романова. Съжалява ли, не съжалява ли, лицето му не го издава.

А каква да бъде? Секс за една нощ. Без емоция, чувства или нещо обвързващо. И да съжалява - не може да върне лентата назад.
По скоро  напъна на Романова да да се изяснява ми е непонятен, нали е на около 50 години, а не на 18- 20?

Имали са нужда, направили са го. Точка. То не бе изповед пред поп, та гонене на Калин, та нека не болницата, а целият град да разбере.... Чудо! Twisted Evil

# 296
Всестранно надарена - актриса, модел, кметица. Grinning Иначе ми е симпатична.

Не е актриса, но играе по-добре от някои други, набедени за актриси.

# 297
  • somewhere near the sea
Имала е малки роли и в "Столичани в повече", в "Под прикритие", "Връзки", Истински истории"

# 298
Четох статията, тя казва че няма актьорско образование.

# 299
  • Пловдив
Супер почва...

Общи условия

Активация на акаунт