Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Кажете моля ви, какво точно направи Банков, че осуети плановете на Виолета и Антонов и как стана финансирането на урологията? Споменаха, че 50 хиляди са преведени на някаква фирма - "Медикс (нещо си)". Не хванах каква е връзката...

# 376
# 377
Това си остана загатка. След като вече е бил подписан договора преди пристигането на Банков би трябвало всичките пари отпуснати за случая да бъдат преведени на изпълнителя. Банков обаче бил наредил само 150к да бъдат преведени за озеленяване, а останалите 50к за които знаеше че са за далавераджиите ги е превел на доверена фирма която ще ги завърти обратно към урологията. Не знаем какво точно е пишело в договора, но на Банков никак не му изглежда законна финансовата операция за частта от парите използвани не по предназначение.

# 378
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Пропуснах доста...Моля някой да ми каже откъде В. Захариева е разбрала за Генадиев и Романова?
Благодаря!

# 379
Пропуснах доста...Моля някой да ми каже откъде В. Захариева е разбрала за Генадиев и Романова?
Благодаря!

Подслуша разговор между Романова и пациент- свещеник.

# 380
Благодаря!

Подслуша един разговор между Романова и отеца

# 381
А аз бях изпуснала момента с казването на тази тайна от Виолета на майката на Наталия

# 382
...... Надявам се ти я познаваш, за да твърдиш нещо такова?

Да.
Mного интересно тук. Rolling Eyes

# 383
Ех, този Йосиф бе, как смогва да е единствен санитар и лекарки да развозва напред-назад. Браво!
Иначе сценката ми хареса "Тръгваме ли?" - "ТръгваТЕ" Simple Smile.

Уроложката е мацка, но нещо не ме кефи образът ѝ, нямам обяснение защо точно.
Аз съм фенка на Романова и на Калин. И на тези двамата клети хирурзи Владов и другия гад, забравих му фамилията.

# 384
Запис да ви следя.
Ама тези хирурзи,не се ли изисква тотална концентрация за тези сложни операции,а те паралелно и клюки оправят и се хапят и се шегуват...Simple Smile

# 385
  • София
Разочарована съм от Романова.
Все още очаквам да има Империята отвръща на удара, обаче дали?

# 386
  • Разпиляна във въображението
Мъка, мъка.

За протокала - нито Калин е виновен, нито Романова. Калин се развежда, Романова се развежда. И двамата "убиха" баща й, натряскаха се и се утешиха взаимно. Никой нямаше да разбере, ако не беше лабилната лекарка.

# 387
Изпуснах края. Романова се отказа да топи Банков и щеше да си тръгва, но Виолета я спря и .......какво точно й каза?
Хванах чак реакцията на останалите от чутото.  Клюката ли издаде?

# 388
Изпуснах края. Романова се отказа да топи Банков и щеше да си тръгва, но Виолета я спря и .......какво точно й каза?
Хванах чак реакцията на останалите от чутото.  Клюката ли издаде?
"Това, което иска да ви каже, е, че е преспала с Калин Генадиев."

# 389
Благодаря. 

Общи условия

Активация на акаунт