Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Върховна тъпотия беше.това... Rolling Eyes
Сценаристът, на който му е хрумнала тази идея има сериозен проблем, не само в професионално отношение. Тези, които са я одобрили и режисирали също.

За Наталия нямам думи Neutral Face 

# 61
  • Варна
Е то дали е точно изневяра - не се знае. Калин и Наталия заедно ли са, само Наталия е наясно.

Романова за няколко часа се превърна от измамена съпруга в любовница.

# 62
  • Разпиляна във въображението
Наталия е тъпо неблагодарно същество. Не стига, че Калин се нави да го оперира въпреки собствената си преценка, не стига че й търпи глупостите - искам развод, не искам развод, ама май все пак ще се разведа, не искам Романова, убийца, убиец и приключвала със съжаленията... Овцъ. Добре, че Стаменова леко й наби канчето, че тази се не сеща да каже на Калин да присъства на ултразвука.

Калин и Романова... Разбирам го, не го оправдавам, но го разбирам. Изказа съмненията си пред Женя, съвестта го гризе, че излъга Наталия, а тя просто не му даде шанс - нито професионално, нито в личен план.

# 63
  • Пловдив
Аз до последно мислих,че просто ще заспят ...и на сутринта ще благодарят,че не е стано нищо!Ама...

# 64
  • да има едно лесно - на мотора
Само аз ли не повръщам от финалната сцена?! Mr. Green Филм като всички други, нещата от живота
Не сте сама.  На мен пък ми се  Sick от това, че е "извратено" по-възрастна жена с по-млад мъж , а разликата между Захариев и Галка е нормално . ...

# 65
  • Ланкър, планините Овнерог
Повдига ми се не от разликата във възрастта, а от това че сума ти време им градиха "имидж" и сега го оакаха (без изинение). Най-вече на Романова.

Аааа, Захариев+Стилиянова са ми не по-малко неприятни като двойка.

# 66
  • Тра-ла-ла
Поне като развалиха имиджа им - да бяха показали страстен секс или поне някакъв секс Crossing Arms Общо взето тия сцени куцат във филма.

# 67
  • София
Романова колко годишна го играе?

# 68
  • София
Жените сами се закопаваме с такива двойни аршини. Кой мъж ще каже на друг че е гнусно с по-млада жена? И кой в случая е изневерил - и двама са зарязани от съпрузите си

# 69
  • Майна Сити
Казах ли ви,ааа ?  Laughing В миналата тема, бях написала че тия двамата ще се забият. Айде, Романова я оправдавам, иска да се почувства още желана, ама Калин от къф зор пък изтряска тоя динозавър?

Иначе каква изненада, поредният човек до Наталия умря...Айде да направи един спонтанен аборт и да се приключват нещата. Да ходи да скача с оная пациентка, само че не от третия, ами от 13-тия етаж.

Бахти и смотаните сценаристи  ooooh! Прекалили са с турските сериали  Crossing Arms

# 70
  • Някъде в Матрицата
Аз до последно мислих,че просто ще заспят ...и на сутринта ще благодарят,че не е стано нищо!Ама...
И аз на това се надявах, но може би сценаристите искат лекарите да са като сектанти. Връзките да са само между хората, работещи в болницата. Angry
Не мога да изпитам симпатия към Наталия, дори и в този момент. От ден на ден е все по-ужасна.

# 71
  • Разпиляна във въображението
Романова е поне на 47-8. 26-28 годишен брак

Деси Слава е бременна на 37-38 години от един 21 годишен, който 4 години по-голям от сина й  Laughing

# 72
Романова колко годишна го играе?
Не знам, ама в първи сезон ставаше баба. Даже имаше проблем с бебето, та Кръстева там се намеси и оправи нещата.

Нямам против секса, ама не ги мотивират добре нещата и става тъпо.

# 73
Наталия може да направи аборт по желание. Само 2 месец е, а и Стилянова й вкара мухата дали е готова за майка. Накрая ще оставят Калин озлобен директор на идиотската секта, пардон болница... зорлем...

# 74
Мен ме дразни това, че и на двамата бяха изградили образи на свестни хора,
добри професионалисти, с коректно отношение спрямо близки, колеги и пациенти. Вярно, Калин беше голямо леке в началото, но след промяната ми е от любимите герои. И сега жена му е бременна, в депресия, току що загуби баща си, а той си легна с колежката.
Наталия се държа ужасно, ама все пак....

И Романова сега ще хлътне по него, ще забрави мъжа си и ще се тръшка, че Калин чака дете от жена си!?
Голяма интрига, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт