Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз така предвидих, че ще стане.

# 181
  • Тра-ла-ла
Жекова си е пуснала болничен, а се натиска с Банков в Германия Joy

# 182
ай ся не давай идеи  Naughty

# 183
А, в Германия. Той е излгал, че е в Германия, натискат се някъде по градинките.Joy

# 184
  • София
А, в Германия. Той е излгал, че е в Германия, натискат се някъде по градинките.Joy
В някоя от стаите в болницата Simple Smile То други места според сценаристите няма Simple Smile

# 185
  • Тра-ла-ла
Всъщност са ходили на Нареченски бани да лекуват нервичките, че на Банков му стана лошо още първата седмица Joy

# 186
  • There I was on a July morning
В някоя от стаите в болницата Simple Smile То други места според сценаристите няма Simple Smile
А не, в стаите не може. Но има таван с един диван, който е преживял какво ли не, и покрив, разбира се.Smiley

# 187
  • Варна
А къде остана мазето с боксовата круша.. Там също са ставали доста  свалки.. Joy

# 188
  • Разпиляна във въображението
Не знаех, че вече сме станали католици. То ясно, че с нашите свещеници не може да говори така, но беше прекалено.

Наталия е зле. Добрева ще я задмине следващия епизод.

Калин не придава важност на случката с Романова. Пак се опита да се приближи до Наталия, дори и само като опора, онази пак го отхвърли.

Добрева и Тасев. В един момент си помислих, че Тасев ще отвърне на предложението й с не, защото той иска да й предложи, но пък ме изненада приятно. Браво на момчето! Няма да й бъде подлогата, която беше в предишния сезон.

# 189
Кофти става за Вяра. Дългогодишно приятелство прерастнало във връзка, големи хора вече с професия и специалност, е нормално е следващата стъпка да е семейство. И когато другият не е готов най-често е точно, че не е сигурен в партньора си. Това да си играят на гаджета в един момент приключва.

# 190
  • Mediterraneo
Последните 2-3 епизода определено ми накъртиха.
Романова и Калин- чак се погнусих! Дъщеря ми заяви, че Калин се целувал с баба си и вече не го харесва Simple Smile
Скриха операцията от Наталия- тъпо! От какво я предпазиха?! От това да се сбогува с баща си. Тя пък от своя страна бясно обвинява Калин, все едно е заклал баща й предумишлено. Изобщо се чудя как Генадиев изобщо реши, че операция с евентуално добър край ще реши семейните му проблеми!?
цялата болница се изповяда пред пациент. Католици ли сме и откога, че това ми е убегнало...
Нелепици продължават да бълват!

# 191
  • Някъде в Матрицата
Може би са избрали католически свещеник заради облеклото. Човекът разкопча ризата и Романова го прегледа на ехографа. В същото време, бялата якичка, един от най-разпознаваемите символи за принадлежност към църквата е постоянно в кадър. А с расо и килимявка прегледа нямаше да се извърши без оставяне на одеждите. Така си мисля аз де.

# 192
  • тук, на мястото си
В голяма чуденка съм, значи. Лежала съм по болници, слагали са ми системи, но като свърши системата я вадят от абоката. Спукват се тия хора да ходят със стойките из парка, аз ли не разбирам, на луда ли ме правят?
И още нещо - разбирам това, че двама души, отхвърлени, отритнати и т.н.  се напиват и си лягат заедно, но не разбирам това, Романова тръгна да се жалва на някакъв пастор, когото никога не е виждала, че се и моли, не разбрах за какво, ами да беше извикала и Калин.

# 193
Suspension of disbelief знаете ли какво е? Simple Smile

# 194
Много ми харесаха чашките, с които Вяра посрещна тъпия Боби на таванчето, за да му предложи брак. И той отказа, въпреки цилиндрите с вино.  newsm45
Наистина ми стана тъпо, че Боби отказа, смотаняк.
А свещеника го изтормозиха от работа, той в болница човекът, тия го карат да работи. Много беше сладък актьорът.  Wink

Ph0enix, така е, щяха да разкопчаят расото, да го свалят, абе, какво свещеническо у свещеника ще остане... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт