Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 086
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Актьорите нямат никаква вина. В киното и телевизията ролята се прави от режисьора а не от актьора.

# 451
На мен Романова много ми харесваше как играе преди драмата с Калин, сега не толкова.

+1

Романова се държи като 12 годишна ученичка и слепият ще види, че има нещо. Не върви жена на нейните години с авторитет и репутация да не може да запази самообладание.

Поведението на Виолета също ми е неправдоподобно. Аз не си представям в реалния живот високопоставен служител като нея да коментира сексуалния живот на колега и то в присъствието на директора Rolling Eyes

# 452
Актьорите нямат никаква вина. В киното и телевизията ролята се прави от режисьора а не от актьора.
И това е вярно, но не съвсем, не съвсем.... Simple Smile

# 453
И това е вярно, но не съвсем, не съвсем.... Simple Smile

Съвсем вярно е.

# 454
Е,как ще е вярно!Та нали пресъздаването на един образ зависи най-вече от актьора.Ок, режисьора направлява целият процес,но изиграването то мимики,интонация,погледи зависят от играта на актьора,и най-вече от неговите възможности!За това актьорите се делят на гениални,добри и посредствени.Сценарият и режисурата са само една  част от създаването на един филм.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 22:42 от *Амбър*

# 455
Според мен по-важни са таланът и качествата на актьора за изиграването на дадена роля. Ако това зависеше от режисьора, всеки срещнат на улицата щеше да пресъздава образи достоверно. А както виждаме на едни играта е добра, други стават горе-долу, а трети стоят като слон в стъкларски магазин.

# 456
  • Пловдив
На мен Романова много ми харесваше как играе преди драмата с Калин, сега не толкова.

+1

Романова се държи като 12 годишна ученичка и слепият ще види, че има нещо. Не върви жена на нейните години с авторитет и репутация да не може да запази самообладание.

Поведението на Виолета също ми е неправдоподобно. Аз не си представям в реалния живот високопоставен служител като нея да коментира сексуалния живот на колега и то в присъствието на директора Rolling Eyes

Аз пък не само си го представям, ами и знам, че го има. Това до колко си стигнал високо на работното място не те прави добър и бягащ от интриги човек, а напротив.
Иначе, и аз мисля, че актрисата, играеща Романова, няма вина, така е писано в сценария - да се притеснява, изчервярвава и т. Н. и тя го прави. Не виждам актрисата какво лошо е направил, че играе тази промяна в образа. Щом така пише.. Надали тя си е решила да бъде толкова притеснена.
Гледам в промото интересности около Калин и Наталия, да видим.

# 457
Е,как ще е вярно.Та нали пресъздаването на един образ зависи най-вече от актьора.Ок, режисьора направлява целият процес,но изиграването то мимики,интонация,погледи зависят от играта на актьора,и най-вече от неговите възможности!За това актьорите се делят на гениални,добри и посредствени.Сценарият и режисурата са само една  част от създаването на един филм.

Актьорът не е нищо повече от дресирано куче на което подаваш команди. Караш го да мине пред ей онази камера, да се обърне към онзи прожектор, да каже две-три приказки. И накрая като седнеш да монтираш установяваш, че  можеш да минеш без две трети от заснетото.  Режисьорът е този, който след Х дубъла казва "Имаме го". И ако се окаже, че всъщност не се е получило виновен е единствено той. Актьорът няма никаква вина.

# 458
  • София
Робърт де Ниро, Ал Пачино, Мерил Стрийп... "не са нищо повече от дресирани кучета"......
О, Боже мой  Laughing

# 459
Точно те са най-добре дресираните кучета.

# 460
 newsm78 Май наистина колкото са по-дресирани , толкова по-добре  изпълняват  изискванията на режисьорите .
Неотдавна  бях страшно учудена ,че артистите , които изпълняват главните роли  в "Изгубени" и "Хавай 5-0" не си падали много по спорта , а  героите им  изглеждат  супер пъргави и подвижни .Ясно е ,че има каскадьори , но  така да изимитираш всяко едно движение ...- трябва доста   да си дресиран и да слушаш режисьора .

# 461
Няма смисъл да спорим,всеки си има мнение.Но позволи ми пак да не съм съгласна.Точно ролята на режисьора е да намери "куче" с което с 5 дубъла и ще направи касов хит или с такова с което ще прави по 100дубъла и треторазряден филм.Работата по един филм е почти наравно,на актьора и режисьора.Това ,според мен!:)

# 462
А ролята на кастинг режисьора каква е?

Дублите нямат нищо общо и не са мерило за каквото и да било. Кубрик кара Том Круз да затвори една врата 140 пъти.

# 463
Хубаво ,може да си по наясно колко вида режисьори участват в един филм,но не можеш да омаловажаваш работата на актьора!Приключвам дискусията Simple Smile

# 464
Абсолютно подкрепям Амбър! Нелепо е да се твърди, че актьора нямал заслуга. Не случайно актьорите са милиардери, защото на някои хонорарите им са по-високи и от на режисьорите. Защо ли? Защо режисьора не си избере някой треторазряден актьор, вместо да държи това да е Мерил Стрийп примерно? Защото актьора прави филма!

Общи условия

Активация на акаунт